Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Timster

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Konkrétumok kellettek? Tessék, itt van pár, nem fog örülni neki senki. A táblázat nem teljes, az USA mellett a környező országok vannak csak rajta, de az siralmas, hogy mi állunk a legrosszabbul, igaz, nem sokkal az már nem oszt, nem szoroz, hogy 203 vagy 177 sorozat van a tárban egyelőre. Szegény…..
Timster 2016.01.19 21:36:44
@sixx: Igen, sok. Jó, hogy neked nem sok, de sokaknak sok.

Az amerikai átlagfizetés kb 2500 USD/hó (nettó), az kb 700 000 Ft. A magyar átlagfizetés meg 130 000/hó (nettó). Egy átlag amerikainak a netflix előfizetés a fizetése 0,42%-ába kerül, egy átlag magyarnak meg 2,3%-ba, akárhogy nézem ez több mint ötszörös különbség. Tized olyan színtű szolgáltatásért, ugyebár...

Kurvára nem mindegy, hogy ki mennyiből "pitlákerkedik".

Magyar átlagfizetés mellett tehát akkor kerülne annyira "nem sokba" a netflix mint amerikában, ha 546 Ft lenne a havidíj. Ez kb reális is lenne, ennyit már a legtöbben kifzetnének, még a most elérhető tartalom mellett is.

Szóval ha a netflix van annyira pitláker, hogy ugyanannyit kér tőlem, mint attól, aki több mint 5x annyit keres, miközben adni meg csak tizedét adja ugyanazért a pénzért, hát akkor büszkén leszek pitláker.