Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tomekk the Great

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ebből nem tervezek sorozatot, de ez már inkább erre a blogra való, mint az 'Ingyenes, de jó'. Alapelvem, hogy ingyenes játékok nem kerülnek a Rossz PC Játékok Sorozatba, csak amit boltban árulnak/árultak. Kivétel volt az Eight Legged Freaks, de azt a 'Heat' miatt raktam be, hogy…..
Remélem most már tényleg vége a több mint egy éve tartó "Hol a Mortyr folytatása?" rinyálásnak :P Szóval ez elvileg a 3. rész, de miután az első kettőt indás költözéskor összevágtam, ez a második.   Napokban még lesznek Mortyros bejegyzések, mert fotóztam sok…..
Tomekk the Great 2009.04.01 08:50:35
Elég régen ajánlotta Kentera nevű olvasó a Rosszcsontok játékokat. Nos, őszintén szólva fingom sem volt, mi/ki ez, úgyhogy felmentem honlapjukra és letöltöttem a második rész demóját. Dicséretes, hogy teljesen magyar fejlesztésről, termékről van szó, egész aranyos kis…..
Tomekk the Great 2009.03.30 15:39:28
@Jóskapista: Nekem az az egyik kedvenc jatekom, nekem nagyon bejott, igaz a vege fele mar kezd unalmas lenni.
A FIFA téma elég sokszor volt már téma a blogon, eddig nem nagyon szóltam hozzá, mert mint múltkor is leírtam, engem abszolút nem hoz lázba, hogy minden évben kiadnak egy új kiadást, meg hogy minden csapat aktuális meg ilyenek. Tehát nem játszottam velük.  A nyáron…..
Ilyen játéknál alig várnám hogy meghaljak. Vigyázat, órákig ezt fogod dúdolni!  Ez a 2,5 perces Game Over a "Total Distortion" nevű játékban található. Köszönöm a linket Tamásnak. Ugye, azért más mint egy Battlestrike-os Game Over - Meggyilkoltak  ..
Tomekk the Great 2009.02.09 14:33:48
W00t!!! OMG el sem hiszem hogy kiraktad :D (En kuldtem, tomekkthe2nd@****.com :P)

Na szoval, akit erdekel a jatek:
www.mobygames.com/game/total-distortion - Itt vannak kepek
"Gameplay" videokat meg talaltok a video feltoltojenek a Youtube profiljan.

Egy elegge fura, de egyedi kalandjatek '95bol PC-re s Mac-re.
A jatek diohejban:
Valami furcsa okbol te, s a vadi-uj Videoklip-tornyod egy masik, furcsa dimenzioba kerult. Hogy visszakerulj a rendes vilagba kell szerezz egymillio $$$-t, vagy 1500 "hirnev-pontot". Na ezeket meg vajon hogy kell? Kell videoklipeket forgatni, hat miert all egy egesz "videoklip-torony" a rendelkezesunkre?:D
Tiger Videós Blogja Remix láz? 2008.07.28 08:48:00
Ma már azthiszem kijelenthetem,hogy nagyon felkapottak lettek a Remix-ek YouTube-on.De én most nem a hagyományosokra gondolok.:)   Pédául itt a jól ismert Cillit Bang remix is:)   Itt a másik csoda is a ma már szinte mindenki által ismert Sparta Techno Remix,amit ma már több…..
Nem az én videóm.De mivel én is szolnoki vagyok,kötelességemnek tartottam Brusz Láj-t ide felrakni :D Part 1:   Part 2:   ..
Tomekk the Great 2008.07.28 10:11:30
Update: Na, ma töltöttem fel jó sok régi videót, folytatás majd holnap. Sorrend kissé felbomlott, de a többrészes videók összevágásán még ügyködni kell... Jobboldali lista még nincsen aktualizálva, majd egyszerre fogom, ha megvan az összes.Jó hétvégétNem voltam tétlen, a…..
Nyereményjáték még a héten! Nyugalom ;) Csak épp kevés az időm ..
Tomekk the Great 2008.04.24 11:55:17
Számtalanszor láthattuk, többek közt freddyD videóin is, hogy a PC-s játékok tartalmazta drogok milyen káros hatást válthatnak ki az emberekben. Nem voltam rest, utánajártam, hogy ezek a hatóanyagok - szigorú orvosi ellenőrzés mellett - milyen jótékony hatással lehetnek az emberi…..
Tomekk the Great 2008.04.17 19:04:58
Teljesen véletlenül bukkantam erre a youtube-on. Rohadt nagy :D Külön öröm, hogy Kevin Smith alakít "engem", aki a kedvenc rendezőm is egyben. Na meg a fantasztikus Die Hard 4-ben szerepelek :) Videót youtubera egy lennoxasaki töltötte fel. Köszönöm neki! ..
Tomekk the Great 2008.04.13 19:22:49
Itt talán nem lesz olyan egybehangó az egyetértés, mint a Rebelsnél. Gondolom ezt azért, mert ezt a játékot jó sokan ajánlották nekem. Spiderman első részéhez is volt már szerencsém, ugyanis a film dvd-jén rajta van a játék demója is. Hát bizony az is elég volt, kezelhetetlen…..
Sajnálom, de mint április elseje fan, meg kellett tennem ;) Természetesen nincs vége a blognak, még akkor sem, ha az előző bejegyzésből elég sok dolog stimmel is.Most jöttem haza (munkából), látom, hogy több mint 350 komment van (mámmámiá). Néhányba beleolvasgattam és sokan…..
Nos, sajnálatos és nektek talán meglepő a hír, de azt kell mondjam, hogy nekem sajnos nem az. Már hosszú hetek óta érzem, hogy vége kell hogy legyen, de gondoltam a születésnapig még kihúzom. Aztán belegondoltam, azért az egész nem méltó arra, hogy pont a születésnapon legyen…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.03.16 12:32:00
Na, megint elszaporodtak a "Mikor jön új videóóóó?" kommentárok. Így jöjjön egy kis állásfoglalás: Már felvettem a jeleneteket, a kis saját monológot is. Csak még nincs összevágva, "szinkronizálva". Nem nagyon volt rá eddig időm,türelmem. Valamint a játék…..