Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dclxvi

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elég nehéz elhinni, de a hét legszórakoztatóbb műsorát nem az HBO-n, vagy az AXN-en vetítették. Hanem a HírTv-n. Ráadásul ott is egy olyan kulturális műsorban, amit még akkor is nehéz lenne végignézni, ha Victoria Swinger mesélne benne a művészi célú ejakuláció állami…..
dclxvi 2012.10.27 20:08:40
@AnnaKarenina: Kedves Anna! Hogy tisztázzuk a felháborodás okát: egy olyan pénz ami pályázat útján elnyerhető, az csakis a pályázat szabályai betartásával osztható ki, soron kívül nem. Ez aláásná a kiírók és a kedvezményezett hitelességét, mint ahogy ez a jelen esetben megtörténik. Ezért a felháborodás.
Ha valakinek a művészetét akarják díjazni, olyankor erre létrehozott díjat osztanak ki, pénzbeli honoráriummal. Nem akarom vitatni Markó Iván művészi adottságait, egyszerűen mert nem nézek balettet. De azt be kell látni, hogy az a fajta támogatás amit kapott nem a megfelelő módon lett odaítélve neki.
Szerény véleményem szerint pedig nincs tudatmódosító szer hatása alatt, hanem lelkileg végtelenül össze van törve, amely okait szépen el is meséli a riport alatt. Nem érzek semmi ellenszenveset iránta, hanem végtelenül sajnálom.
Subba Nagyika kis túlsúllyal 2012.04.10 12:49:00
 94 éves mexikói mamit jól lekapcsolták 5 kiló fűvel. Remélem, nem fogják becsukni. Nála az életfogytiglan sem tartana tovább 2 évnél :( ..
dclxvi 2012.04.11 13:00:31
@7.65browning: Nem az a hibás, ha agyvérzést kap a gyerek, aki áthozott valami port a határon, hanem a gyerek, mert összeszippant minden szart, meg a szüleje, mert nem tudta neki megtanítani mit lehet és mit nem.

blogdelnarco.com/ - itt tudod követni mi történik mexikóban :)
Subba Keres 2012.03.14 15:58:10
dclxvi 2012.03.15 15:08:42
@prolab: mivel egészségügyi cégről van szó, könnyen lehet, hogy minden dolgozót megpisiltetnek havonta. Csak az alkalmazottak biztonságáért, lehet veszélyes vegyszerekkel dolgoznak. Kínos lenne, ha valaki pont emiatt bukna le. Semmi poénos nincs ezen.
Subba Teker 2011.05.24 23:37:00
Ezt a videót nézi a facebookozó férfiak jelentős része. (Nincs benne villantás) ..
dclxvi 2011.05.27 11:01:40
Subba Kínzó kérdés: Viszlát 2010.10.18 14:23:00
Ki az a humorista, akit ma azonnali hatállyal basztak ki a produkcióból, mert forró témát érintett a csatorna másik előadóművészével kapcsolatban? Állítólag visszamenőleg is törlik a szerepléseit, és a mai műsor is elmarad. ..
dclxvi 2010.10.18 16:22:34
@TwoSheds: ott a pont :)
Bizarr történet érkezett a Blaháról, ahol az ellenőrök állítólag hamisnak kikiáltott, kitöltetlen bérleteket koboznak el a fiataloktól újraértékesítés céljából. Naiv ügyfél feljelentést fontolgatott, mire a BKV igazgatósága egyhavi ingyenbérlettel tömte be a száját:…..
Egyre jobban bebizonyosodik, hogy Dopeman szövege az élet bármely területére igaz. Ha egyszer bekerül az ember a rendszerbe vagy nyilvántartásba, a mai számítógépes adatfeldolgozó világban az isten sem menti meg a büntetéstől. Akár vétkes, akár nem. Ráadásul ez nem is érdekel…..
Meg kell mondjam őszintén, hogy még életemben nem hívtam vezetékes vonalat Skype-on (mobilon is nagyon ritkán), de a hírek szerint a Skype nemrégiben kiterjesztette Európára is korlátlan vezetékeshívás-szolgáltatását. A "korlátlan" a Skype esetében persze nem…..
Bármennyire is jól hangzik a "Six Degrees of Seperation"-elmélet, mely szerint a Föld minden lakója legalább hatodszintű ismerőse egymásnak, nehéz hinni benne. Az intuíciónk nem egyértelmű az elmélettel kapcsolatban. Mert bár könnyedén el tudjuk fogadni, hogy minél…..