Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ergomókus

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fish&Dirt Taposóaknák a Dunán 2021.01.30 11:34:25
Novemberben megfogtam életem legnagyobb süllőjét, aztán január 5-én az év első pecáján 6 csukát fogtam legyezve, belly boat-ból a kedvenc csatornámon. Aztán jött január 6-a és a taposóaknák a Dunán.    Január 6-án az előző napi csukázás hatása alatt, vidáman és lazán készülődtem az aznapi dunai…..
ergomókus 2021.02.01 21:15:25
Tavasz óta lehetett biztosra tudni, hogy a Pázmány Péter Katolikus Egyetem piliscsabai története véget ért. Évekig tartott a dolog, sokáig csak találgatni lehetett, mit is szeretne tulajdonképpen az egyetemért felelős egyházi vezetés. Meggyőződésem, hogy a döntéshozók részéről nem színjáték volt a…..
Jó, ez eldőlt. Hisztizhet még sárgahaj ameddig akar, de el lett hajtva a vérbe, szögezhetjük le szinte 100 százalék bizonyossággal végre. Szavakban nehezen kifejezhető, mekkora károkat okozott az emberiségnek ez az ember, amit pedig a választás napja óta művel, elrettentő példaként kerül be a…..
   A ketogén diéta egy viszonylag könnyű, mégis nagyon jól működő étrend, igazi életmódváltás azoknak, akik elszánják magukat: szeretnék elérni a vágyott alakot, a kívánt testsúlyt. Ráadásul az adagokkal sem kell különösebben fukarkodnod. A lényeg, hogy addig egyél, ameddig  már érzed nem vagy…..
Elnyújtózom a kanapén, miközben nyomogatom a laptopot. A lehető legrosszabb testhelyzetben ülök. Görnyedt hát és nyak, leszegett fej. Azzal nyugtatom magam, hogy csak az e-mail-eket nézegetem és amint elkezdek TÉNYLEG dolgozni majd felegyenesedek és úgy fogok ülni mint egy prominens kisdiák.…..
ergomókus 2020.03.27 18:58:02
Az álló munkához itt egy remek megoldás: asztalkell.hu/termekek/egeszseges-iroda/emelheto-asztal-extra-nagy-meret/
Én is ezt használom, mert semmilyen szuper munkaszék nem segített.
Amióta keveset ülök, inkább állva dolgozom, rendben van a gerincem.
Egyre gyakrabban hallani, hogy az folyamatos ülőmunka rendkívül egészségtelen. De vajon jobban járunk, ha az álló munkavégzés mellett tesszük le a voksunkat? Természetesen rengeteg olyan munkakör van, ahol a munkavállaló nem választhatja meg, hogy állva vagy ülve végzi-e a munkát, de ha megtehetjük,…..