Regisztráció Blogot indítok
Adatok
heavy rider

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Búcsú a japántól 2011.01.16 08:15:00
Nincsenek könnyes memoárok, sajnálkozás vagy jajgatás, elvégre én döntöttem úgy, hogy megválok tőle. Most azonban, ahogy a régi papírok között turkálok, rádöbbentem: ennyi időt még egy autóval sem töltöttem együtt. Elmosolyodtam egy kicsit: nocsak, öt és fél év? Nem…..
Az Alfa Romeo Giulietta hazai bemutatóján hemzsegtek a celebek és a playmatek. Szüksége van erre a káeurópai, megélhetési akarnok bagázsra ennek az autónak? Nem hinném. Illetve ki tudja. Vélemények az azonos című írásunkról...
Nem hiszek a hibátlan 400 000 kilométert futott autóban. Sőt, nem hiszek a 200 ezresben sem. Szinte minden – saját autóinkkal foglalkozó blogposzt – kommentelői között feltűnnek a most vettem olaszban egy kilenc éves 320d-t, hibátlan és a kilenc éves B Vectrával járok…..
heavy rider 2009.10.11 08:16:02
@tuttitiz84:
Ha egy kicsit is ismernéd ommm barátunkat és "munkásságát", meg se fordulna a tökfejedben, hogy az újautó lobby szekerét tolta ezzel a cikkel! El sem tudom képzelni, hogy lehetett ebből az írásból ezt levenni.

Ami meg tény, az tény: Intenzív napi használat mellett a Bp.-i utakon szerintem egyetlen személyautó sem bírja ki hibamentesen a 200ezret, de pl. a mi céges Toyota Hiace-ünk és Hiluxunk ennél jóval többet elment, mondjuk javarészt országúton és autópályán használva.
  Vidéki utak mentén jellemzően nem nagyon álldogálnak emberek. Ha nagyritkán mégis megpillantunk valakit, az jó eséllyel vagy örömlány, vagy rendőr. Vélemények az azonos című publikációnkról...
A korábbi pánik ellenére szép lassan lenyugodnak a kedélyek: a segédmotorok korábban megszavazott rendszámozási kötelezettsége elmarad. Az eredeti tervek alapján 2009. január első napjától minden ötven köbcentis mopedre és robogóra, 2011-től pedig a segédmotorokra várt volna…..
Ezt kaptuk ma, film is van hozzá. Sajtóközlemény   Többszázezres bírság az indokolatlan használatért Sok a baleset a leállósávokon Az autópályákon nagyjából minden nyolcadik halálos baleset a leállósávon történik, pedig ezek a balesetek lennének a legkönnyebben…..
Belsőség Dőzs? 2008.09.05 14:09:00
Érdekes levelet kaptam Fazekas Mártontól. Megosztom, hátha ma is okosodom valamit. Tanulni nem szégyen. Nem tanulni az. Szervusz! Hallottál már a MagneGas-ról? Mert én az elmúlt hétig nem. Akkor viszont olvastam róla egy rövidke cikket a Quattroruote-ban, a legnagyobb…..