Regisztráció Blogot indítok
Adatok
citromosnápojimorog

9 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sörjárőr Non-stop Sörmaraton!!! 2013.06.28 12:45:35
Eljön hát a nagy nap, mármint június 29. szombaton reggel 8 órai kezdettel. A 12 fő + támogató csapat útra kél, és megpróbálunk 24 óra alatt 250 vagy több kocsmát, sörözőt, egyéb szórakozóhelyet végigjárni és -inni. Egy helyen egy csapattag iszik 3 dl sört, és ha megvan a…..
Ma regel olvasom a kedvenc hír oldalamon h mi történt! Meg halt a nagy öreg pedig sokszor kelteték halál hírét de ez most az igazi let! Szavagba se dudom önteni h menyire meg hatótam h meg halt. Emlékszem moziban néztük a filnjeit és midenki aki ki jőt úgy érezte h ő is egy hatalmas bunyós mit a…..
Félve ültem le a tele vizíó elé h most meg nézem a magyarok első fotbal vb mecsét! Az első pilanatban amikor ki patant a labda vagy is majd nem be ment azt hitem be húgyozók a meg rémüléstől! Aztán lás csodát sókal jóban játszotak a magyar fiúk kapusunk Király Viktor vmi el képesztően jól védet…..
Olvasgatom kedenc cík gyűjteményemet az origót és bele botlok aba h ki nyeri az anerikai választásokat. Kérdezem én h nem midegy e nekünk h ki nyeri? A cik inernetes címe: http://www.origo.hu/nagyvilag/20160607-keszulhet-a-vilag-a-clinton-trump-parharcra.html Ha a Doland nyeri akor ő lesz az elnök…..
Tisztel olvasók renélem nem sértek meg sekit ezel de le írom a tapasztalataimat vélenémenyet az un. itikel kapcsoladban.   Először is a cik cíne: http://www.origo.hu/techbazis/20160428-ufo-emberrablas.html (fel letem világosítva h a Ctlr és C vmint a ctrls + v gonbal be dudom ide másolni a címet…..
Nyári regel Nyári regelen ülök a buszon Egy melós meletem szuzog Nézek ki az ablakon nézem Ahogy a nap lasan készen   Görögybe megy bele a busz A tetejéről húl a kosz Csak nézek ki az ablakon Várom h a csoda befon   Lasan be ér a célba ér Az örs vezér terén Ahogy le szálok…..
Azt vetem észre h egyre tőb cik foglalkozik az Orígón a mesterséges érelemel v angolul AI val vagy magyarul MI-vel. Nos nem dudom h mire fel vanak így meg réműlve az enberek a robodoktól de egy két godolatomat szereném meg osztani Előszőr is a…..
Először is új bejegyzés van rég óta nagyon rég írtam de tegnap olvastam egy ciket az origón h régen mekora ős bugarak éltek a földön. Eről szeretnék pár szót szólni meg amit ősze szetem a konentekből.   Először is a cik címe az origón:…..
Hát! Olvasgatam ma a megfeleö hir portákolat és látam h a a takixos tüntetnek mert az über el veszi a mukájukat. Nézük is mi az az öber meg néztem utána náztem. Ez egy telefonos progam amit le dudsz tölteni és dudsz válogatni azok közül az autósok közül akik szitén le töltöték ezt a porgramot és…..
Kedves Olvasóim!   Edig csak a (origo)cikek alati hozá szólásokban láthatátok a megjegyzéseimet épitö jelegű kritikáimat de most ugy dötötem h blot inditok.   Ki is vagyok én? Körül belül 2 éve mutata meg a nagy fiam h hogy is kel egyáltalán gépet használni. Lasan lasan bele tanultam egész…..