Regisztráció Blogot indítok
Adatok
utas2016

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érthetetlen, ráadásul a levél alapján teljesen kiszámíthatatlan is a Wizz Air eljárása az alábbi ügyben. Alább olvasható a fogyasztóvédők álláspontja a kérdésben, és reméljük Pjotr is elküldi majd cég válaszát, ha megérkezik. Kedves Tékozló Homár, Szeretnék az alábbi levéllel nyilvánossághoz…..
utas2016 2016.01.19 11:01:54
@Mogyi84:
„A másik - számomra teljesen érthetetlen - dolog az, hogy régebben ez így szokott lenni. Ez épp olyan demagóg duma, mint hogy mindig is szoktam verni a feleségemet, ezért most is verem.”

Ne haragudj, de amit megírtád, ez nem korrekt példa.
Azért említettem, hogy már háromszor utaztunk problémamentesen WizzAirrel, mert akartam megmutatni, hogy ebben a esetben maga légitársaság nincsen tiszta a saját Üzletszabályzattal. Egyszer így, másszor úgy értelmeznek.
Célom nem csak az, hogy véleményem szerint jogtalanul kifizettetett 42 000 Ft visszatérítést elérni, de Üzletszabályzat módosítását is elérni. Ezért, hogy jövőre ne legyen kellemetlen meglepetés a kettős állampolgároknak.

„Ráadásul ennek az ügynek semmi köze a Wizzairhez”

Én WizzAir- nel vásároltam az jegyet, WizzAir-es Online utasfelvételi útmutató szerint kiállítottam a beszállókártyákat, WizzAir (elvileg saját Szabályzat szerint) megbüntetett engem. Nem mondanék, hogy ennek az ügynek semmi köze a Wizzairhez.
utas2016 2016.01.27 22:45:32
Kedves Fórumozók,

Megígértem, hogy tájékoztatni foglak titeket, „Interneten kiállított beszállókártya és kettős állampolgárság” ügy fejleményeiről.
Ma (január 27-én), 28 (!!!) nap várakozás után, kézhez kaptam a következő „tartalmas” választ a Wizzairtól panaszomra.

„Tisztelt ……………………….!

Köszönjük, hogy Ügyfélkapcsolati Osztályunkhoz fordult panaszával.

Ügyének kivizsgálása érdekében felvettem a kapcsolatot a repülőtérrel. Amint választ kapok a repülőtértől, értesítem Önt.

Köszönöm a türelmét.”

Repülőtérnek én már korábban küldtem ugyan olyan panaszt, mint Wizzairnak. Budapest Airportnak mindössze egy hétbe (!) telt a panaszomra reagálni. Január 15-én küldtem el, és január 22-én kaptam a következő választ:

„Tisztelt ……………………………………….,

A Budapest Airportnak mint a repülőtér üzemeltetőjének sajnos nem áll módjában közvetlenül segíteni azokban az ügyekben, amelyek az utasfelvételi folyamathoz kapcsolódnak, mivel azokat minden esetben a légitársaság vagy a légitársasággal szerződött földi kiszolgáló partner koordinálja. Ön a jegy megvásárlásával a légitársasággal lépett szerződéses jogviszonyba, míg az összes szolgáltató, amely a repülőgépek kiszolgálásával foglalkozik, szintén közvetlenül a légitársaságokkal áll szerződéses viszonyban. Ezért kérem, közvetlenül velük vegye fel a kapcsolatot az említett ügy kapcsán. A légitársaságok elérhetőségeit megtalálja a
www.bud.hu/utazas/jaratinformacio/legitarsasagok weboldalon. Természetesen nem gondoljuk, hogy utasainknak bármilyen udvariatlanságot el kellene tűrnie, ezért az ügyet a megfelelő fórumokon ki fogjuk vizsgálni. A Budapest Airport Zrt. fontosnak tartja a területén elérhető szolgáltatások színvonalának javítását, és folyamatosan dolgozik saját és partnerei szolgáltatási színvonalának emelésén. Ezt támogatja a Menedzsmentnek az a törekvése, hogy a repülőtéri szolgáltatók mindegyikével ún. szolgáltatási szint megállapodásokat kössön.”

További fejleményekről később beszámolok.