Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kacsa1991

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„A zongora nem öli meg a zongoristát, ha nem tetszik neki a zene.” Lesz mit olvasnotok, ohhóó de még mennyit, csak ennyit mondok. Have fun. Az előző részben bekerítették a madamot, és úgy tűnik, sikerült is elfogniuk, így Bernarddal kell dumálnia. Először úgy tesz, mintha közreműködne, de amikor a…..
kacsa1991 2016.11.29 09:07:47
Sziasztok!

Szerintem inkább csak 2 idősík van, egy Dolores-William, és egy MiB-Teddy idővonal. A 3 idősík inkább csak az emlékek múltból melyekre mindig vissza-vissza tekintünk. (így nézve az is egy idősík, de ott nem követjük olyan szinten nyomon az eseményeket, mint a fent említett kettőben, így én nem is veszem számításba.)

William = MIB.
Én biztos vagyok benne, hogy ő a MiB, persze tényleg sok a hasonlóság Logannel.
Ebben a részben elhangzik, hogy a cég miatt akar beházasodni Loganékhez. Majd eltelik 30 év és kiderül, hogy a MiB testületi tagja a Delos-nak. Egyrészt az alatt a 30 év alatt simán felküzdhette magát a cég élére, legalábbis a vezetőség közé mindenképp. Másrészt az is elhangzik mikor Lawrence-el beszélget, hogy valamilyen szinten itt született a parkban, így én arra gondolok, hogy itt bontakozik ki az igazi énje. Választ kap arra a bizonyos kérdésre: Ki vagyok én? Ő is egy nagyképű, arrogáns, önző és beképzelt fazon lesz, ellentéte annak a Williamnek aki bejött a parkba. Itt születik meg a MiB. (vagyis inkább átalakul.) S, mint a MiB elmondta, a felesége azért halt meg/lett öngyilkos, mert nem bírta elviselni férje képmutató énjét. Szerintem Will kint próbálta játszani, hogy ő ugyanaz az ember aki bejött a parkba, de nagyon nem ment neki. Minél többet akart tudni a parkról, és Arnold játékáról is. Így megvan a motivációja a cégen belül fentebb jutásra, és a parkba való vissza látogatásra. Na meg persze ott az egyforma ruha, a kés és a fénykép is!

Bernard=Arnold
Nagyon örülök, hogy végre beigazolódott a gyanúnk és ennyire részletesen végigvettük, Ford narrátorkodásával karöltve ezt a szálat is! A Bernard Lowe=Arnold Weber féle anagramma is igazolták mikor feltűnt Arnold teljes neve az ajtón. A hogyvolt-ban nem esik szó róla, de az is kiderült ugye, hogy akivel Dolores beszélgetett a templom alatt az első pár részben, az még nem Bernard volt, hanem Arnold. Így arra is választ kaptunk, hogy hogy nem tűnt fel senkinek se Dolores hiánya, hisz a narratívája valószínűleg úgy volt megírva, hogy templomba megy!

Maeve
Maeve azért került vissza, mert úgy gondolták egy törléssel és egy új narratívával megoldható a dolog. (Talán itt még nem volt Theresa, és egyéb ellenőrzések, csak Ford diktált és könnyebben visszaküldhette őt a parkba.) Abernathy pedig azért lett leszerelve, mert megfenyegette Fordot, hogy elpusztítja a parkot!

A végére pedig egy kérdés: Feltűnt-e valakinek, hogy a Teddy féle lövöldözés ebben a részben, ill. az előző, 8. részben látott Dolores féle visszaemlékezős lövöldözés egy és ugyanaz? Vajon Dolorest is megölte Wyatt? Mert nekem olyan mintha nagyon is ott feküdne a földön Dolly a kék ruhájában..
kacsa1991 2016.11.29 13:43:14
@zsitta: Igen láttam, hogy ezt leírtad. Csak én arra gondoltam, hogy az akitől Dolores az Alice csodaországban könyvet kapta, illetve akivel a titkos megbeszélései voltak, amiről Dolores "nem beszélhetett senkinek, hisz erre kérte" az Arnold volt és nem Bernard. Szerintem tudod mire gondolok, és erre te is rájöttél, és én is tudom hogy te tudod :D De ez a megállapítás a hogyvolt-ból nem jött le..
Mindvégig a szemünk előtt volt Arnold! És itt a kérdés a korábbi hogyvolt alatt feltett kérdésemre, hogy miért nem látta Bernard az ajtót, ami mögött/alatt beszélgettek Doloressel.. Hát két okból is, 1. az nem az az épület, 2. az nem Bernard volt!

Én sem vagyok 100%-ig biztos benne hogy az Dolores, csak tippelek, hisz az ő emléke szerint a lövöldözés pillanatában ott állt. Teddy jelenetében pedig látni egy kék ruhás személyt a földön heveri, de tényleg csak pillanatnyi a jelenet!

Amúgy remek a hogyvolt, ne foglalkozz senkivel, csak így tovább! :)
Remélem, hogy van itt olyan, aki velem együtt szintén azokra a bizonyos lélegzetvisszafojtós pillanatokra várt hetek óta, mert most meghallgattattak imáink. Na de nem ugrunk ennyire előre, lássuk, mit vágtak hozzánk. Egy kórházban vagyunk, Bernard éppen egy őrült kalapos fickóról…..
kacsa1991 2016.11.15 13:14:52
@zsitta: Nem, nem erre gondoltam. Arra hogy Fordék tagadnak mindent, mossák kezeiket és egy véletlen balesetre fognak mindent amihez semmi közük. Erre írtam, hogy ha tényleg egy ilyen vétlen balesetre kerülne sor, azt látni kéne a biztonsági kameráknak. Gondolom én. Jogos a felvetésed, a boncmesterekre nem gondoltam, kíváncsi vagyok mit hoznak ki belőle. Viszont ha Theresa meghalt és a helyére nem kerül egy hasonmás android, akkor továbbra is szarban van Ford, mert új vezetőt nem bentről fognak választani (szerintem)! (Kivéve ha Charlotte lesz az és igazából Ford oldalán áll!)

Én is arra gondoltam hogy összefogtak, sőt ezért gondolom azt hogy ők is androidok. Azt hogy véráldozatot kíván Ford több helyről is hallhatta: esetleg rejtett kamera, mikrofon, vagy Hector még sem volt úgy kikapcsolva mint ők gondolták és rajta keresztül.(Ford talán visszakapcsolta? hisz itt minden az ő irányítása alatt van!) Esetleg Charlotte tényleg Ford oldalán áll és ő mondta neki? Szerintem ő kerül Theresa helyére ha nem lesz Terézből droid változat, mint már fent is írtam!

Azt hogy mire mondja hogy túl egyértelmű lenne, azt most én se tudom, de majd újra nézem a részt még párszor és ha megtudom leírom! (Küldés előtt törtem kicsit a fejem ezen, talán arra gondolt, hogy Hectorral kéne valahogy véráldozatot véghez vinni ott a szobában??)
kacsa1991 2016.11.15 13:18:19
@zsitta: Nincs több kérdésem! :D Mindenben egyetértek! Csak fura hogy akkor miért nem Ford megy le? Lehet azért mert tudta hogy Dolores hazudik neki és bízott benne hogy Bernarddal mélyebb kapcsolatot ápolnak és rajta keresztül ki tud szedni valamit belőle? Akár Arnoldról és a fejében lévő hangokról?
Bár ez aligha lehet meglepetés, miután Jonathan Nolan és Lisa Joy sorozata a fél világot beszippantotta, és hétről hétre rengetegen találgatják, mégis melyik szereplő android és melyik nem. Az HBO most hivatalosan is bejelentette, lesz második évad, és két vígjáték-sorozat, az Insecure és a Divorce…..
kacsa1991 2016.11.15 12:27:14
Egy kis anyag a kibeszélőhöz: A hogyvolt alól másolom, nem írnám le újra!

Bennem is felmerült a kérdés, hogy mi lesz Theresával, ill. a pozíciójával?

Mert ha kiderül hogy meghalt egy lakó által, akkor továbbra is fenn áll a tény, hogy jelen állapotban a park és vele együtt a lakók veszélyesek az emberre. Persze biztos nem Bernard vinné el a balhét. (Ha csak nem fogják egy véletlen balesetre, de mivel a kamerák lebuktatták a nekrofilt is, így szerintem egy véletlen balesetről is biztos készülne felvétel.) Legokosabb lépés az lenne Theresát elföldelné, és csinálna egy androidot, ami úgy néz ki mint ő, és így újabb részleg kerülne Ford irányítása alá. (A 8. rész előzetesében látszik, ahogy letakartnak egy nőt, kíváncsi vagyok szerintetek ki az? Theresa? Esetleg Clementine? Alapesetben Clementine nem lehetne, ő halál után menne a fertőtlenítőbe, majd a műtőbe, befoltoznák és vissza a parkba minél hamarabb. Viszont most kivonták a forgalomból, így akár ő is feküdhet ott. Az is lehet hogy Charlotte Hale és Ashley Stubbs is androidok? És Ford direkt küldte Terézre Charlotte-ot, hogy lebuktassa? Mivel már Bernárdon keresztül tudott róla hogy ő szivárogtatott és a parkját akarja..

Lehetséges volna, hogy Arnolddal is ez történt? Ford vonta ki a forgalomból, és csinált a helyére valaki mást. Bernardot? (feltűnt valakinek hogy a "Bernard Lowe" név anagrammája a "Arnold Weber"-nek?) Vajon tényleg van egy harmadik személy is a 3. részben látható fotón? Bernárd azért nem látja, mert ő maga az?

Tudom mindenkiben felmerülnek hasonló kérdések, és nem fogok senkitől se választ kapni ezekre, de szeretném veletek kibeszélni! Ki mit szól, gondol? Mik a teóriátok? Lesz C:C-n spoileres kibeszélő? Köszönöm előre is és elnézést! Őrülten belebetegedtem!
Ugyan Zserbó kiesésének villabéli drmámáját már gyönyörűen lekottázta Bruti májsztró, de még bőven volt kraft az ominózus estében, hogy a keddi adás felében is arról legyen szó. Mondja is Bencur Gyula, hogy a lakók berántották a bulifűnyírót, csak épp nem ketyerészett mindenki azonos fordulatszámon.…..
kacsa1991 2016.10.20 11:39:42
jateknaplo.blog.hu C(l)ash Royale 2016.08.24 11:09:06
Egy részletes szakmai cikket akartam írni, hogy mennyire jó játék, milyen jó az ötlet, a taktikázás meg minden, de pár hét intenzív játék után eljött a vég, és belekerültem egy óriási IAP csapdába, ami annyira felbosszantott, hogy töröltem a játékot és teljesen átírtam a cikket egy részletes…..
kacsa1991 2016.08.24 11:47:23
Több mint fél éve játszok vele, 9. szint, 7. aréna, 2100+ kupa! Klánt vezetek és 0 forintom van eddig a játékban. Továbbra se unom.

A vásárlásról: Szerintem az, hogy vehetsz ládákat jó pár ezer forintért az még nem azt jelenti, hogy bármilyen előnyre tehetnél szert. Persze gyorsabban fejlesztheted a kártyákat, hamarabb érheted el a nagyobb arénákat, de semmi olyan nem jár érte, amit amúgy ne érhetnél el. (Sokat jelent ismerni a kártyákat,a countereket, bizonyos taktikákat, amiket ugye nem a ládából kapod...) Szó sincs itt pay to win-ről...

Nem tudom mennyit játszott vele a szerző, de egy kicsit elkapkodottnak gondolom a cikket.. Türelmetlen lehetett a szerző, vagy kitartása nem volt elég.. A legtöbb játékos elmondása szerint a 4-5. arénából való kijutás a legnehezebb, ez a holtpontja a játéknak.. Onnan viszont megint gördülékenyebben megy mind a meccskeresés, mind a fejlesztés.. Klánnal pedig minden egyszerűbb! Nagyon sokat tudnak segíteni a fejlődésben.. 6472 kártya az össz donate-m jelenleg és én is kaptam már legalább ennyit..

Azzal egyetértek, hogy úgy kell kelni ill. feküdni, hogy a láda kinyitás kijöjjön, de ezt leszámítva ott vannak az ingyenes ládák, a Crown Chest is, ami ugye 10 korona után ad egy ingyen ládát és ha bejutsz egy tournamentbe, ott teljesítménytől függően van lehetőséged ládád kapni. Nekem volt, hogy szinte óránként tudtam nyitni egyet.

Szerintem tökéletesen van megoldva az egész.. Mivel felnőtt ember vagyok, munkahellyel, családdal így nem sok időm van telefonnal a kezemben ülni és csak játszani. Reggeli kávé mellé, ebédszünethez, esti tévézéshez tökéletesen társul a játék azzal a 3-4 perces meccseivel. Amíg a láda kinyit meg csinálom a dolgom!

Aki viszont egyből beleakar ugrani és a legnagyobb szinten játszani, a legfejlettebb kártyákkal az igenis nyúljon a zsebébe, vagy inkább, ahogy a szerző ajánlotta: le se töltse.. Ez nem türelmetlen embereknek való!
Ez itt egy spoileres kibeszélő, ami annyit tesz, hogy az ugrás után nincs pardon, minden infó, ami a legutóbbi epizód stáblistája előtt elhangzott, szabad préda. Szóltunk, aki innentől spoilert kiált, az magára vessen. (sixx)   ..
kacsa1991 2016.05.04 09:47:54
kacsa1991 2016.05.04 10:22:58
@FlybyWire: fogalmam sincs, először én is ott kerestem, de nem találtam. Ezután írtam ide. Utólag jöttem rá, hogy nem a saját gépemnél ülök és be kéne itt is lépni blog.hu-ra, ott meg már jött is az értesítés, hogy fent van.. De a nyitó oldalon még mindig nincs kint..
Vigyázat, spoilerveszély! Legalábbis ezt nyilatkozta most a Variety-nek a két showrunner, David Benioff és D.B. Weiss. A mostani évad után már csak 13 epizódot készítünk, és mindent az utolsó körre teszünk fel. Jelenlegi állás szerint tehát lesz egy 7 részes 7. évad, aztán egy 6 epizódos 8.…..
kacsa1991 2016.04.15 15:24:41
@Nikorene: Miféle spoiler? Benne volt az 5. évad utolsó részében, hogy mi történik vele.. Ha meg nem láttad, azt nézd, ne ide írogass! :D
kacsa1991 2016.04.15 15:35:15
@-Szűcs Gyula-: Teljesen megértelek! :) Én se tudhatom biztosra, de gondolom senki sem fog meglepődni ha tényleg így lesz!