Regisztráció Blogot indítok
Adatok
judit74bp

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ebben az anyagban visszautazunk az időbe és egy elhagyatott ifjúsági tábort nézünk meg!..
judit74bp 2021.05.31 00:11:13
Hetek óta változó idegességgel olvasom azoknak az idiótáknak a kommentjeit, akik teljesen random cikkek alatt fröcsögnek a meccsrejáró emberekre, és azt követelték, hogy vegyék el az emberek szórakozását. Most végre örülhetnek, szar lesz nekünk is. ..
Vajon mi abban az üzlet a Telekomnak, hogy egy céges, flottás számot átirányítson véletlenszerűen egy másik, szintén céges telefonra (azonkívül, hogy elég bosszantó, ha az ember nem azt éri el, akit akar)? Gergővel ez történt, és miután panaszát a T-s ügyintézők eltussolni…..
judit74bp 2012.04.08 09:10:39
Extrém kedvezményes vásárlási utlvány, azonnal nyer minden nap! Meg sem kell mozdulnia, csak dől a pénz! Ezt szerintem direkt nekünk csinálták. Látott már valaki élő embert, aki egy 5000 forintos vásárlási utlványért többet adott ki, mint 5000 forint? Esetleg dedikált…..
A T-Mobile az NMHH-nak ugyan megígérte, hogy az új előfizetőknél nem lesz automatikusan bekapcsolva a szipolynet, de különleges alkalmakkor azért csak megjutalmazzák vele kiemelt ügyfeleiket: Azért írok nektek, mert a T-mobile-tól az alábbi sms-t kaptam mikulásra. A tárgya a -…..
ExT azt hitte, hogy az utolsó pillanatban sikerült elkerülnie a kikapcsolást, miután délután háromkor kártyáról rendezte a T felé fennálló tartozását. Ötkor mégis lecsapott a bárd és mind a négy száma elhallgatott. Ő azt állítja, 15:14-kor megkapott banki sms-e van, a…..
Végre megint egy nagyvad! A Szolgáltatói Idiotizmus kategória kétezres évekbeli egyik legerősebb sztorija következik. János a lejáratkor fel akarta bontani 2 éves mobilnet-szerződését. 30-án délelőtt bement a boltba, ahol közölték vele, hogy jöjjön vissza két és fél órával…..
János bizonyára az "előfizetés nélküli", "ingyenes" adatcsomag tarifáival böngészgetett telefonján, máskülönben hogyan jött volna össze neki egy ilyen számla? Érdekesség, hogy semmilyen értesítést nem kapott menet közben, hogy héló, megyünk lassan…..
judit74bp 2010.12.30 09:51:23
@akrampampuli:
Teljesen igaz amit leírtál!
Okoskodók, vagy olyanok akiknek azért van problémájuk a szolgáltatókkal, mert vagy a stílusa minősíthetetlen, vagy magasabbrendűnek képzelik magukat minden EMBERNÉL , vagy saruk van..... Ők problémáznak és ők írogatnak hülyeséget, amit a többi birka bevesz. Ezek telefonálgatnak kiabálva, és ezek írogatnak ilyen hangú leveleket , mint amire Te is válaszoltál. Hogy előtte vanné a google-t hogy utánaolvasson azt már nem ...
judit74bp 2010.12.30 09:53:13
@pazola:
Jól beszélsz !!!
judit74bp 2010.12.30 09:55:03
@CID: CID-nek is igaza van ....
István megdöbbenve vette észre, hogy karácsonyra vett dominókártyás telefonszámának előző tulajdonosának minden személyes adatát elolvashatta a weben:Tisztelt Telekom! Vásároltunk egy vadonatúj dominós telefont aminek a személyes regisztrációs oldalán egy régi felhasználó…..
Igazi hangulatos, mondhatni pikáns sztorit írt meg nekünk Sz.G. Egykori Magenta-alkalmazottról van szó, aki bevallottan rendetlen mobilszámla-fizető (hasonlóan, sajnos, a Homárhoz), gyakran késik és fizet is érte. No és a jelek szerint nem veti meg az alkoholt. Ezúttal az történt…..
Sok fantomtartozást látott már a Homár, de Galócáé kitűnik mind közül. Ellopott személyi igazolványával 10 évvel ezelőtt valaki csinált egy 50 ezer forintos számlát, amit most próbál beszedni tőle a T-Mobile, sőt még előleget is kérnek tőle ezentúl, mint hogy…..
Kezdjük a mai napot rögtön egy valószínűleg megerősítésre hiába váró adattal: eddig kábé 15 ezer iPhone 3G-t sikerült eladni a forgalmazás első hat hete alatt Magyarországon. Az információ több forrásból származik, olyanoktól is, akik elég közel állnak a tűzhöz, szóval…..
Az ügyfél felé irányuló kommunikáció szokásos teljes hiányát érzékeltetjük most két mobilos történettel. Első játékosunkat a T-Mobile egy 98-as késve befizetet tartozás miatt tette feketelistára, bár neki azt mondták 10 éve, hogy miden oké. Ferenc meg azon bukott ki, hogy a…..
judit74bp 2008.03.16 03:46:59