Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tükörpillangó

12 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tükörpillangó Köszönöm 2016.07.06 08:22:31
Szia.  Van mikor eljön a nap mikor attól félsz hogy ha előjön bármi belőled az rossz lesz, fájó, és sírás. Aztán elkezdesz belemászni magadba és előjön valami belső öröm. Amiben nem akartál hinni. Azt hitted hogy nem érdemelted meg, hogy nem érzed igazán. Aztán napok telnek és rájössz hogy benned…..
Tükörpillangó Megfakultam 2016.07.06 08:17:40
Szia.  Hát eljött ez is. Mikor érzed ott belül, fáj. Eddig nem éreztem, sikerült elszeparálnom nem törődnöm ezzel az egésszel. Aztán egyedül vagyok és jönnek az álmok. Mikor a nap felét csak alvással töltöd mert alig bírsz ébren lenni. Aztán jönnek az álmok, amik megmutatják mit érzel igazán.…..
Tükörpillangó Pápá! 2016.07.06 07:56:03
Szia. Oh és telnek a napok, hetek, és csak én kereslek.. Kerestelek.. de már nem... nem foglak... rájöttem hogy kicsit dühös vagyok.. kicsit fáj még... mert itt hagytál. Mikor szükségem lett volna rád, más nyújtott nekem támaszt. Veszni hagytál és most vígan lubickolsz ismét. Hát légy boldog de ha…..
Tükörpillangó Mi történik?! 2016.07.06 07:56:02
Szia. Itt vagyok... a helyen ahol lennem kell, azokkal akikkel lenni akartam. Mégis valami hiányzik. Van vajon szívem? Lehet. Néha érzem. Néha. De van mikor olyan távoli. Mikor a történteken agyalok és totál kavarodottságot érzek. Fájdalom ami tép belül. Mond.. mit tegyek?  Te tettél anno ilyenné.…..
Tükörpillangó A barátnő! 2016.05.31 20:22:28
 Szia. Sose hittem hogy valaha fogok ennyire ragaszkodni bárkihez is, aki nőszemély. Te vagy az egyetlen életem során ki kiérdemelted hogy nem egy vagy a szememben, hanem A NŐ. A BARÁTNŐ!  Egy-két éve még nem hittem hogy lehet igaz barátnőm.. aztán jöttél Te, és egyik pilllanatról a másikra váltál…..
Tükörpillangó Hullámv'h'ölgy 2016.02.02 16:09:46
 Hát szia.   A mai napot nem is tudom hogyan tudnám megfogalmazni. Volt sértettség érzése, fanyar meghatottságtól teli öröm és hála, és a távolodás érzése pár fontos embertől  ismét.  Fura mikor egy napon érzed azt hogy lehet elvesztesz egy két embert és e mellett jönnek akik apróságokkal de…..
Tükörpillangó Elhalványul 2016.02.01 15:03:52
 Hm.. Fura módon a távolság sok év elteltével igaz, de tényleg szétválasztott minket. Vége, lezárult. Noha még néha apró üzenetek épp mi a helyzet a másikkal de már nem olyan mint rég. Valami hiányzik belőle. Megváltoztunk. Fogunk vajon még találkozni? Akarom én ezt a csöndet felborítani? Lehet már…..
Tükörpillangó Elengedni. 2016.01.29 00:00:41
 Szervusz! Ez a klip vissza vissza tér mindig. Nem a végkifejlet miatt, inkább maga a folyamat. Húzod, húzod sokáig mindenen keresztül azt a fránya koporsót. Pedig rég el kellett volna engedni. Mikor jön el az ideje mikor már tényleg elengeded?   Kezd elegem lenni a folyamatos búcsú, fájdalom és…..
Minden Indapass-felhasználó létrehozhat magának alternatív emailcímet. ez elsősorban az Indamail-felhasználóknak fontos, hiszen nekik csak az alternatív emailcímre tudjuk kiküldeni a jelszóemlékeztető levelet. Az alternatív emailcímet megadni az indapass.hu oldalon belépve lehet...
Tükörpillangó Tartópillér 2016.01.18 07:45:52
 Tartópillér.   Ez vagy nekünk, egy tartópillér. A legerősebb, legnagyszerűbb ember akit ismerek. Példamutató volt amit eddig végigvittél és most mégis összedőlni látszik az egész. Mert beteg vagy. Öregedsz és az idő múlásával egyre nehezebben veszed az akadályokat. Mikor szemem előtt gyengül és…..
Tükörpillangó Örökké. 2016.01.18 03:49:33
  Szia kedves.  Hát megint itt tartunk? Évek óta ez megy mióta ismerlek. Gyász, betegség, aggódás, elengedés, ragaszkodás. Annyi éven keresztül próbálom elfogadni, beletörődni ebbe az egészbe. Néha úgy érzem megy is aztán valami megint megszól bennem hogy sajog.  Hova tovább ha Te nem leszel? Bár ha…..
Tükörpillangó Szorongás 2016.01.18 03:49:28
 Hali életem!  Hát ez se az én estém. Hajnali három és rémálomból felébredten aludni képtelen nyugtalanság gyötör. Mit csináljak? Te pedig csak remélem hogy édesdeden alszol az ágyikódban minden bajtól mentesen. Én meg rágódok. Miért nem tudok aludni? Mi gyötört belül ennyire hogy rémálmom van még…..
 Tisztelt olvasó. Ez a blog valószínűleg egy unalmas, csak önszórakoztatásra unaloműzésre használt összefröcskölt valami lesz, így sokat ne várj. :) Hát kezdjünk bele!..