Regisztráció Blogot indítok
Adatok
felkiáltójel

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt hetekben se szeri, se száma nem volt a családról, nőkről szóló konferenciáknak, a nőnap erre a keresztény-konzervatív intézmények számára is adott apropót. Feltűnő, hogy a családról és nőkről szóló rendezvények sorában fehér hollónak számítanak azok, ahol a szervezők tesznek azért, hogy  a…..
felkiáltójel 2016.03.26 22:10:39
"Hogyha a ..... nyilvános beszédet politikai prédikációk formájába öntjük - akár úgy, hogy lelkészek válnak pártok szócsövévé a templomokban, akár úgy, hogy politikusok és szakpolitikai elemzők prédikálnak politikai érdekeik alátámasztására -, akkor az mindkét terület szempontjából káros." - Ez pontosan így van kedves KötőSzó Szerkesztők!

Ezért ideje lenne felvállalni a politikai irányultságot, ahelyett, hogy sunyi ködös baloldali árokásást folytattok prédikációk köntösébe csomagolva. Ugye-ugye, forrás a KettősMérce blog... Na ne nevettessetek! Kit néztek hülyének "progresszív keresztények"?? Attól mert a "nem haladó keresztyének" egyelőre csendben vannak, még senki sem hülye! Nem jó a KDNP? Nem jó a Fidesz?
Mikor rukkoltok már ki vele melyik a liberál-balos a progresszív keresztyén favorit? Hiszen várjuk már végre mikor juttok túl a célzásokon, utalásokon és beszéltek végre nyíltan? Ki vele, nehogy bennragadjon! Úgyis elég fárasztó lehet ez az állandóan óvatoskodó aknamunka: ki ne mondjuk, hogy politizálunk és támadjuk a kormányt, maradjon csak a "közéleti véleményformálás"-köntös. Aztán hogy-hogy nem csak dől a kormányellenes keresztény propaganda, igaz?
Az már csak hab a tortán, hogy a felszabadítás teológiának, a szocialista érzelműségnek vajmi kevés köze van a magyar baloldali politikához, vagy az atlantista érdekképviselethez. Várjuk, várjuk izgatottan mikor jön már meg végre a BÁTORSÁG és értekeztek nyíltan pl. a kormányváltás szükségszerűségéről a Biblia szemszögéből. Ugye.
Ha a kultúra, amiben élek, ha a közösség, amelyhez tartozom, azt sugallja, hogy a másfélét ne úgy kezeljem mint magamat, akkor annak a közösségnek a szokásai elválasztanak Istentől.  Sok szó esik mostanában a keresztény kultúráról: keresztény országok, nem keresztény országok; keresztény Európa.…..
felkiáltójel 2016.01.17 19:41:53
@Kovacs Nocraft Jozsefne:
Szerintem ez nem az evangélikus egyház hivatalos blogja. Még azt is simán elhiszem, hogy valami szamizdat bomlasztók bunkerakciója. Az evangélikus egyház sztem nem akarja levenni a keresztjeit. Nem stimmel ezekkel valami!!!!!!!!!!!!!!! Aszondja a linkhez írt leadben: "Nincs olyan, hogy keresztény Eu­rópa. Nincs olyan, hogy keresztény kultúra, nincs keresztény nemzet." ITT VALAMI NAGYON BŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰZLIK!!!