Regisztráció Blogot indítok
Adatok
miskolciangyalok

28 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeretnék egy igen hasznos oldalt ajánlani a leendő pedagógusoknak, amely segítségével jó gyakorlatokat, módszereket sajátíthatnak el. Ez a http://www.sulinovaadatbank.hu...
Miskolci Angyalok Távoktatás 2009.12.04 10:41:09
 Igen érdekes dolgok születtek a technika fejlődésével az oktatásban. Ide tartozik a távoktatás is. Azt, hogy ez pontosan mit is jelent egy cikk segítségével szeretném bemutatni.A távoktatás a közhiedelemmel ellentétben nem azt jelenti, hogy a tanár és a tanuló közt nagy a…..
Miskolci Angyalok Gratuláció 2009.12.04 10:30:14
 Tegnap este keresgéltem a különböző tévéműsorok között, amikor hirtelen megálltam a Magyar Televíziónál. A Hajónapló című műsorban Kiss Noémi tanárnő (akinél a szakdolgozatomat írtam) volt az egyik vendég. A műsor arról szólt, hogy a tanárnő egyik novelláját,…..
 A rejtett tanterv része, hogy a diákok egymástól is tanulnak. Most én is egy csoporttársam által bemutatott együttest szeretnék ajánlani mindenkinek, aki szereti a verseket és a zenét. Ez a Kicsi Hang együttes különböző verseket zenésít meg így remek szemléltető…..
 A rendszerváltás után, az 1990-es években sok alternatív iskola jött létre. Ezen iskolák közé tartozik a Carl Rogers iskola is. Carl Rogers amerikai pszichológussal egy kiselőadásom során ismerkedtem meg. Ekkor fedeztem fel, hogy Budapesten is létezik egy az ő gondolatai…..
 Mostanság a gyerekek egyre nehezebben tudják végigülni 45 perces óráikat. Ez ellen a tanárnak kell lehetőségei szerint tenni valamit. Az irodalom órákon például, ha meg vannak a szükséges feltételek, remekül lehet alkalmazni a digitális táblát. A diákok otthon úgyis a…..
Miskolci Angyalok Ajánlás 2009.11.01 10:56:33
 Szeretnék ajánlani egy oldalt mindenkinek, aki érdeklődik a magyar irodalom iránt. Ez a http://villanyspenot.hu A Villanyspenót tartalmazza egyrészt A magyar irodalom történetei  című irodalomtörténeti kézikönyv fejezeteit másrészt, csak a Világhálón publikált…..
 Napjainkban egyre több helyről hallhatjuk, hogy a pedagógusok presztízse mennyire csökkent, s ma már nem tartozik a megbecsülendő foglalkozások közé. Ezt az álláspontot erősítik az egyre gyakoribb tanárverések is… Negatív példával nagyon sokkal szolgálhatnék,…..
 Az internet fokozatos terjedésével egyre többen fogalmazzák meg nézetüket, miszerint ez milyen romboló hatással van helyesírásunkra. A netet leggyakrabban és legváltozatosabban a fiatalabb korosztály használja, így leginkább őket érinti ez a kérdés. A helyesírás romlása…..
 A számítógép és az internet világa teljesen átszövi a mai gyerekek, diákok életét. Ezért a tanároknak is folyamatosan bővíteniük kell internetes ismereteiket, mert ezeket a gyerekeket ezen a világon keresztül lehet a legjobban megfogni. Az egyes iskolák éppen ezért már be…..
 A múlthét folyamán egy érdekes kérdés vetődött fel az iskolában. Vajon el fognak-e tűnni a könyvek a jövőben? Előző bejegyzésemben már kifejtettem, hogy a gyerekek egy jelentős része nem szeret olvasni és az is elképzelhető, hogy az olvasni szeretők sem könyvek…..
 Napjainkban egyre erősödik az a tendencia, hogy a gyerekek, diákok nem szeretik az olvasást. Sajnos ez a negatív hozzáállás nemcsak a kötelező olvasmányok esetében jelenik meg… Így a pedagógusokra és a szülőkre hárul az a nehéz feladat, hogy újból megismertessék a…..
Miskolci Angyalok 2009.10.02 10:36:31
A blogban mától A tanári tevékenység IKT alapjai órához szükséges bejegyzéseimet is elolvashatjátok.Enikő..
Miskolci Angyalok 2009! 2009.01.01 00:01:00
     SIKEREKBEN GAZDAG BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK MINDENKINEK!                Az angyalok..
 Kedves Blogolvasók !!! Szeretnék nagyon sok Boldog Mikit kívánni mindenkinek!!! Legyen nagyon szép napja Felnőtteknek és Gyerekeknek egyaránt !!! Sok puszit…..
Szeretnénk Nagyon Sok Boldog Szülinapot kívánni a mi kis Angyalkánknak, Mónikának!!!Nagyon szeretünk :) Sok sok puszit küldenek : Az Angyalok !!!..
Egyetlen, drága, imádott Kitti angyalkánk is átlépi ezennel azt a bűvös 2. X-et. Nagyon boldog születésnapot kívánunk neki! Millió puszi: Az Angyalok..
Miskolci Angyalok Anita nap :) 2008.06.02 08:36:00
Ezúton szeretnénk nagyon sok Boldog Névnapot kívánni imádott Angyalkánknak !!!!Legyen nagyon nagyon szép napod drága Anita !!! Sok puszi:             Az Angyalok :) ..
köszöntjük azokat a pedagógusokat, akik valóban lelkiismeretesen, szeretettel végzik munkájukat! ..
Miskolci Angyalok Zsanónak! 2008.05.30 13:10:00
Angyali barátnőnknek, Zsaninak szeretnénk nagyon boldog névnapot kívánni!!!  Puszi:Az Angyalok..
BOLDOG GYERMEKNAPOT!!! :)..
Miskolci Angyalok Mónikának!!! 2008.05.04 00:02:00
Szeretnénk nagyon sok Boldog Névnapot kívánni a mi kis Manócskánknak!!!Legyen nagyon szép napod!!! Puszi:        Az Angyalok :) ..
Miskolci Angyalok Az anyukák napja 2008.05.04 00:01:00
“Fáradt kezedre könnyesen hajolva Megköszönöm néked az életet, Az, álmaim s fehér szívedből nőtt Meséidet, a tündérszépeket.”…..
Miskolci Angyalok Kitti nap van! 2008.04.30 20:00:00
Ha Anitát megemlítettük, akkor Kittit sem hagyhatjuk ki. Nagyon boldog névnapot kívánunk a mi kis dalospacsirtánknak! A holnapi Magic Dance Team fellépéshez pedig sok sikert! :)..