Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tigercat

22 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már augusztus van.... csak úgy 2009.02.12 20:49:07
Olyan régen írtam, hogy már azt sem tudom, hogyan kell. Visszaolvastam a tavaly nyári és kora őszi bejegyzéseimet... mondanom sem kell, hogy vegyes érzelmeket váltottak ki. Részben örültem, hogy megint eszembe jutott, milyen jó is volt az a pár napos "nyaralás" abban a…..
Folytatás... hiszen még el sem kezdtem írni. Na, mindegy. Az egész rendezvény szervezés hónapokkal ezelőtt elkezdődött. A Történelmi Vitézi Rend Kenderesen tartotta a vitézavatást, nagyon ünnepélyes körülmények között. Péntek délután a kenderesi Horthy kastélyban került…..
Egyelőre nincs energiám leírni, mivel telt a rendezvénysorozat első két napja. Utólag pótlom :-) Nagyon érdekes, sok új ismerőssel találkoztam. ..
Már augusztus van.... második nap 2008.09.02 15:15:06
Logikusan következik, hogy az első tanítási nap után a második jön... vagy csak nekem ennyire logikus? A heti 32 órámból ma volt 7. Általában nem vészes a dolog, de a nyáron annyira elszoktam a folyamatos beszédtől, hogy az utolsó óra végére éreztem, hogy fáj a torkom.…..
Első nap az iskolában. Amikor általános és középiskolás voltam, mindig nagyon vártam ezt a napot.A fősulin már sokkal lazább volt, de persze azokra az évekre is szívesen emlékszem. A bulikra, a kollégiumra, a hajnali tornaórákra, amikre néhány tesis társaságában jártunk :-)…..
Már augusztus van.... ennyi 2008.08.28 21:30:07
A legutóbbi bejegyzésemet az olimpiai harmadik aranyéremkor írtam. Azóta semmi. Csak telnek sorra a napok, hamarosan vége a nyári szünetnek, legalábbis papíron szünet, a valóságban nem. Már majdnem elkészültünk a 28 osztály órarendjével, "mindössze" át kell írni a…..
9:40-től néztem a tévét. És úgy hiszem, nagyon sokan az országban ugyanezt tették, és minden bizonnyal ugyanazt a műsort néztük. A pólódöntőt, ahol a magyarok ismét megmutatták, hogy mit tudnak. Félelmetes, amit ezek a fiúk műveltek. Mire elértünk a negyedik negyedig, már az…..
Már augusztus van.... arany 2008.08.22 13:42:34
Hurrá, megvan az első aranyunk az olimpián!!!!!!!!..
Már augusztus van.... Az órarend 2008.08.21 09:52:08
Nagyon sokan úgy vagyunk, hogy milyen jó dolog pontosan tudni, mikor indul a busz, a vonat, mikor vagyunk előjegyezve fodrászhoz, kozmetikushoz, vagy éppen milyen napon melyik osztályokba kell menni tanítani. A szeptember eleji iskolakezdésre a kollégák természetesnek veszik, hogy…..
Már augusztus van.... csoda 2008.08.09 20:46:03
Csoda, ahogy egy kicsi gyerek napról napra megtanul dolgokat. Ami nekünk felnőtteknek teljesen természetes, az neki mind olyan dolog, amit felfedez, örül neki. Vegyünk például egy befőttes üveg kupakját. Te, kedves olvasó, mire használnád? Valószínűleg megmosnád és rácsavarnád…..
tigercat 2008.08.20 23:08:37
Már augusztus van.... koncert 2008.08.20 21:46:37
Tegnap voltam Kárpátia koncerten. Az idén még nem volt szerencsém egyre sem eljutni, de mindig feldob a hangulata. Egyetlen hátránya van az ilyen eseményeknek, mégpedig az, hogy másnap délelőtt is zúg a fejem. Szerencsére a hangomnak nem ártott meg, a suliban egész évben edzem...:-)…..
Egyik nap kaptam egy joghurtos gyümölcsös pite receptjét. Hát, gondoltam magamban, nem lehet olyan iszonyú nehéz megsütni, így ma neki is láttam. Őszibarack került bele gyümölcs gyanánt és nem azért hogy dícsérjem magam, de tényleg finom lett. Csak az a baj, hogy jelen…..
Már augusztus van.... falunap 2 2008.08.17 20:57:00
Erőt vettem magamon és kimentem megnézni, hogyan szórakozik a jónép. Bár ne tettem volna. Abban már délután sem tévedtem, hogy a színvonal katasztrofális. Volt egy nevenincs poptrió, még a nevüket sem tudom. Nem mentem közel a színpadhoz, mert annyi önfeledten tapsikoló ember…..
Már augusztus van.... falunap 2008.08.17 12:18:00
Minden augusztusban megrendezésre kerül a falunap. Bár évek óta K.-i Nap néven fut, ráadásul már néhány éve városlakóknak minősülünk, de ez akkor is falunap. Szellemi és kultúrális magasságokba röpülhetünk... Na ja, oda. Ma legfeljebb a sétarepülőzés apropóján. Ezen a…..
Már augusztus van.... olimpia 2008.08.11 13:16:47
Az előbb épp Szávay meccsét néztem egy kínai lánnyal. Nem semmi, amit ezek művelnek. Régebben nem szerettem ezt a sportot, de amióta van kinek szurkolni, teljesen más a helyzet. Délelőtt néztem egy kicsit a női 58 kg-osok súlyemelő versenyét. Hát... nem voltak éppen nőies nők.…..
Iszonyú idő van. Eddig azt hittem magamról, hogy bírom a meleg időjárást (nem a melegeket), de kezd bebizonyosodni az ellenkezője. Még napozni sincs kedvem ilyen időben. Jó, tudom, nem is egészséges és csúnya lesz tőle az ember fia/lánya... meg persze nem is mindenkinek tetszik a…..
Már augusztus van.... lélek 2008.08.12 21:16:35
NÉhány hete iszonyú letargiába estem. Természetesen szerelmi ügyről volt/van szó. Amilyen peches vagyok, mindig olyanokkal hoz össze a sors, akik valamiért vagy nem elérhetők számomra, vagy bele sem kellett volna kezdeni a kapcsolatba. Amikor találok egy első ránézésre (meg…..
Már augusztus van.... csak úgy... 2008.08.08 19:04:53
Mivel ezek a bejegyzésk teljesen átlagos, hétköznapi dolgokról szólnak, talán nem meglepő, hogy ez is az lesz. A tegnapi egyszerű palacsintás vacsora után a mai sem volt túl bonyolult. Rakott krumpli és cseresznyebefőtt... nem bárányleves, valamit szarvassült áfonyával... :-) Vagy…..
Már augusztus van.... reggel 2008.08.08 07:36:16
"Az ő balkeze az én fejem alatt van,és jobbkezével megölel engem." (Én 2,6)Kora reggel fel akartam kelni. És nem tudom, hogy valóság volt, vagy álmodtam, de képtelen voltam kikászálódni az ágyból. Most utólag belegondolva... álom volt. Úgy éreztem, ahogy az idézetben…..
Szeretem a málnaszörpöt. Erre akkor jöttem rá, amikor 4 évvel ezelőtt kórházba kerültem. Na, jó messziről indulok el a mesélésben. Szóval, 2004 októberében kiderült, hogy vesekövem van. Mondta a doktornő, hogy ezzel most nem tudnak mit csinálni, majd ha kimozdul abból a kis…..
Már augusztus van.... A kedvencem 2008.08.07 17:36:05
Elég válogatós vagyok kaják területén. Ha választanom kell a hangzatos nevű "kapros-tejszínes-gombás harcsa" és a rántott sajt között, én bizony az utóbbit választom. Brrrr.... ki nem állhatom a vízi élőlényeket. Mármint elfogyasztás szempontjából. Így ma is…..
Már augusztus van.... Meleg van... 2008.08.07 12:33:00
Hú, de meleg van. NEm fehér embernek való idő ez... de lassan már én is csokiszínű leszek. Nem viszem túlzásba, nem szeretném, ha rászáradna a bőröm a testemre. Az elég ronda látvány. És minek a drága szolárium? Tessék kimenni az udvarra, leteríteni egy pokrócot és már…..
De. bevasaroltam D.-ban (ez egy masik D. betüs helyseg, ott van a Kaufland). Remeltem, hogy sikerül mindent megvennem legalabb erre a hetre, de termeszetesen sikerült egy-ket fontos dolgot elfelejtenem. Na mindegy.Volt par dolog, amit a Kauflandban alig talaltam meg. Gondoltatok volna, hogy a…..
Mivel blogunk a legrosszabbat szeretné felmutatni, az emberi agy perverz melléktermékeit, kapva kaptunk azon, amikor dirkschneidert egy poszt kommentjei közé a következőt írta be: "Hogy hívják a görög hamiskártyást? Namilesz Teosztasz". Pukk, egy pillanat alatt újra áltis…..
tigercat 2008.07.09 22:42:52