Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bloghús

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dirk Gerkens, a TV2 új vezérigazgatója a kinevezése után nem sokkal kilátásba helyezte, hogy fog elhozni szakembereket az RTL Klubtól, és tessék: Ábel Anita már át is igazolt az Andy Vajna (drótokat mozgatja: Habony Árpád) irányítása alatt működő tévéhez, ahol nem sokkal korábban a közmédia egyik…..
A Bors szerint az Önindítóból távozó Pordán Petrát Jakupcsek Gabriella válthatja a Music Fm-nél. Jakupcseket karácsony előtt rúgta ki a köztévé, azóta haknikból él, jól jönne neki az új meló, ami nem is lenne teljesen ismeretlen számára, hiszen tíz éven át a Danubius Rádió Capuccino tripla című…..
bloghús 2016.02.15 11:47:28
@LoveKills: vitatkoznék a "plebsz" igényén. Én emlékszem még a kereskedelmi rádiók elindulása előtt időszakra, és bizony a "birkanép" nem követelte az igényének megfelelő gagyi rádiókat. Úgy tűnt, megvolt mindenki nélkülük. (az emberek rossz ízlése más téma, kétségtelen, vannak gondok, de az amúgy sem rózsás helyzeten igen sokat rontottak a pofánkba tolt kereskedelmi rádiók és tévék, ez tény.)
A Morning Show-ban ekézte keményen Sebestyén Balázs a köztévét, írja a Blikk. A műsorvezető nem először ment neki az MTVA-nak a minőségtelen híradók és más nyilvánvaló színvonaltalanság miatt, de most például a Kulka János által is említett tiltólistáról is elmondta, hogy szerinte hogyan lehet rá…..
Szalai Vivien kinevezése elég gyors lefolyású volt, egyik nap még a Story Gála celeblistáját rendezgette, másnap már a TV2-s irodájához nézegette a kárpitot és a szőnyeget. Mivel előző munkahelyén nem szólt arról, hogy a Róna utcában milyen magas polcra akarják helyezni, az borítékolható volt, hogy…..
bloghús 2016.02.09 15:06:31
@sixx: kevesebb bombasztikus, horrorisztikus hír kellene, mert még szegény Jakupcseket sem hevertem ki, erre most itt van ez... kész vagyok.
A Sicratmanként is ismert Paizs Miklós 50 éves. Meg is ünneplik barátai és rajongói pénteken a Dürerben, ahol a neves és sokoldalú művész, aki nem mellesleg szürreálisan humoros interjúalany is, újra belebújuk majdnem minden szerepébe. (Kép: Barakonyi Szabolcs/Index.hu)..
bloghús 2016.01.15 14:23:55