Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lóváry

0 bejegyzést írt és 677 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez a poszt egy kicsit keményebb hangú lesz a megszokottnál de úgy tapasztalom hogy mostanában a hülyeség tort ül a józan ész felett és muszáj kicsit helyretenni a dolgokat. Igen megint a bevándorlásról és a terrorizmusról írok. Azon nem csodálkozok hogy sokan a bevándorlást…..
Lóváry 2016.03.02 21:52:06
@Pernilla:
Tudod, az ő helyére törtél, csak a hőmérsékleted, vagy a foglalkozásod miatt a Nők Bálványa, az Igazság Szószólója nem tudott érdemben foglalkozni beadványoddal.

Esetleg egy újabb, immár grazi Szemrevételezés keretében esélyt kaphatsz az újbóli bizonyításra.
A Magyar Rocco penthouse-ában szerdánként van mód bemutatkozásra.
A konyhában nemrégiben felszabadult derékaljon akár meg is aludhatsz. De fogyasztásra kizárólag az általad vitt termékekből van mód. A Modernkori Lovag nagyon érzékeny: centre pontosan állnod kell a költségek felét.

Ha szépen mosolyogsz, talán egy flakon kannás borra meghív. De ehhez bizonyítani is kell ám, a mosoly átvitt értelemben értendő!
Lóváry 2016.03.02 21:58:02
@_Boris_Vian_:
"Mivel van megtakarításom lesz még egy kis időm munkát keresni. De ha nem jön össze akkor menekülnöm kell az országból. "

Van egy rossz hírem: hiába menekülsz, saját magad mindig ott lesz veled...

Nehéz így élni..
Ass blaster Az igazi árokásók. 2016.02.26 18:52:37
Ez a poszt is egy napomról fog szólni, és még egyéb másról. Sok munkám van benne fogadjátok szeretettel. Egy régi barátom mikor rácsodálkozott London építészetére azt találta mondani hogy "Ez az építészet, nem az árokásás". Most tekintsünk el a mondatban rejlő mögöttes tartalomtól. A barátomnak…..