Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Eszti87

1 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Izraelbarát konferencia Olaszországban, szenátorok közreműködésévelRóma, 2011. július 1.: Olasz szenátorok gyűltek össze csütörtökön az olaszországi civil társadalom és a hitközségek képviselőivel együtt az olasz szenátus épületében, hogy kifejezzék a támogatásukat…..
Tegnap a tanáros poszt kapcsán valahogy szóba került, hogy a Holokauszt még nem önálló tantárgy. MÉG nem. De talán csak idő kérdése, mintha már dolgoznának rajta. "Az Oktatási és Kulturális Minisztérium a  Holokauszt Emlékközponttal és az izraeli Yad Vashem…..
Eszti87 2009.12.22 22:07:18
@picur3ka: @Eszti87: Ja igen, amit elfelejtettem:

"Na kerlek, ahogy minden mindennel osszefugg: az elvtarsak elnek es virulnak. Egy evszazaddal ezolottrol klanok, sogor batyam barat, a mai napig ezek vannak hatalmon. Miert is teregetnek ki a szennyest?"

Na látod, pont ez az, amiről beszélek. Ha rendeznénk a sorainkat, lehet, hogy nem nyomatnák ennyire a holokausztot sem. Ez volt a fő dolog, amit mondani akartam.
Eszti87 2010.02.17 12:44:35
@Doña ¡Cara(mba)!: Szia!
Kérdéseid egyik felén (mitől magyar a magyar, miért tartanak bennünket mások magyarnak, mióta tartanak bennünket hungaricus-oknak?) már ezelőtt is gondolkoztam, de megmondom őszintén, nem jártam utánuk. Itt találtam vonatkozó információt, ha nem is 100%-os választ: www.geographic.hu/index.php?act=napi&id=4208
és itt: www.geographic.hu/index.php?act=napi&rov=3&id=4210
Ami a többi kérdést illeti: (mióta van magyar, ki volt az első, akitől már magyarnak lehetett nevezni az utána következő magyarokat?), Jószippon szerint bizonyos Tógarmától származik a magyar nép. Tógarma neve a Bibliában is szerepel, mint Jáfet leszármazottja (jó, tudom, érvelési hibának tűnhet, hogy épp a Bibliára hivatkozom, de most tegyük fel, hogy létezett Noé). Tógarma fiai: Kuzar, Pácinák , Alikánosz, Bulgár, Rágbina, Turkí, Búz, Zábúk, Ungri és Tilmec. Ez már nincs a Bibliában, ezt már a történetírás jegyezte le. Nagyon érdekesnek találtam, mikor először olvastam ezt. Én úgy gondolom, Ungri leszármazottai mi lehetünk, a magyarok. Az elnevezés alapján legalábbis nekem ez eléggé hihető. Azt egyébként elismerem, hogy ahhoz, hogy valaki ezekre a kérdésekre választ tudjon adni (mind zsidóságra, mind a magyarságra vonatkozó, egyértelműen nem bizonyítható kérdésekre), ahhoz kell egy hit. Hasonló ez a világ keletkezéséhez kapcsolódó kérdésekhez. Az evolúciót is, meg a teremtést is csak elhinni lehet. Na, én ezt hiszem a magyarok eredetéről. Ha érdekel ez a Tógarma-dolog, a Valláskárosodás c. cikkben van még róla, itt: www.hetek.hu/hit_es_ertekek/200210/vallaskarosodas
Ha feltesszük, hogy a Biblia nem igaz, és nem Jáfettől, meg Tógarmától származunk, akkor is úgy gondolom, hogy Ungári, vagy vmi hasonló nevű ember leszármazottai lehet a magyar nép, mert szerintem egy népet vérségi kapcsolat is jellemez, tehát valakinek a leszármazottai kell, hogy legyünk.
Eszti87 2010.02.17 12:49:04
@picur3ka/beleallos kampany: A válaszodból világos, hogy nem érted, amit írok, de ne törődj vele. Nem vagyok hülye, provokálós troll, mivel nem szándékozok az lenni, és ha nem érdekelne az ügy, nem pazarolnék ennyi időt a kommentezésre és a szó- és betűcsatákra.