Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szájm0n

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Így igaz, két nap eltéréssel pont húsz esztendeje, 1997. június 26-án adta a jelenlévők által mind a mai napig szent áhítattal emlegetett, három órás (!) koncertjét Budapesten az akkori idők progresszív rock muzsikájának egyik meghatározó társulata, a Psychotic Waltz. Arról…..
Amilyen tempóban ömleszti magából Devin Townsend a lemezeket, nem lepődünk meg, hogy már megint valamin ügyködik. De ezúttal nem ő volt a kezdeményező, hanem az Opeth agya, Mikael Akerfeldt, aki egy pár szót el is árult az egyelőre még rejtélyes projektről...
A svéd progresszív death metal alapcsapat, az Opeth új, tizenkettedik soralbuma szeptember 30-án érkezik a Nuclear Blast kiadó gondozásában "Sorceress" címmel. A címadó tétel pedig máris meghallgatható a hajtás után!..
Azoknak, akik nem bírják ki vasárnapig. Vagy hétfőig, mert ugye magyar szinkronnal az amerikai vetítés másnapján, este 10-től láthatók az új részek...
szájm0n 2016.02.11 15:04:41
Olvasóink jelezték, hogy a közelmúltban egy 11 éves bicskei fiúgyermeket a Csokonai Vitéz Mihály Általános Iskola ún. 2-es épületének udvarán, a rendőrkapitányság épületétől mindössze kb. száz méterre brutálisan megverték. Nem túlzó a jelző, hiszen a földön fekvő, védtelen áldozatot többen is…..