Regisztráció Blogot indítok
Adatok
r0ller

1 bejegyzést írt és 122 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
November 19-e a férfiak napja. A nemzetközi férfinapot 1999., Magyarországon 2009. óta ünnepeljük. A férfinap célja elsősorban a fiúk, férfiak egészségére és a nemek egyenlőségére való figyelemfelhívás. E jeles nap keretében néhány speciális, férfiakat érintő egészségügyi szempontra hívjuk fel…..
r0ller 2017.07.23 22:19:45
@Kalechtor: "Ennek oka a női erő és bölcs női vezetés, amiről még mindig leszocializálják az itteni lányokat."

vs.

"Konkrétan mi abban a "felsőbbrendűség" elem, ha tudományos alapon a nemek ösztöneiről vagy különbségeiről elmélkedik valaki[...]?"

Erre gondoltam, amikor azt írtam, hogy a hozzászólásaidban hirdeted a felsőbbrendűséget:)

"Ha nem "üldözöd" el rollert[...]"

Nem üldözött el, csak azt hittem több időm van lógatni a lábam, de persze nincs.

@ezanevjelenikmegablogokban:

Szerintem is válaszoltam már a kérdésre:) Ha meg időnként nem vagyok és mégis kérdeznél vmit lehet ám külön üzenni, van rá külön oldal. Megaztán van publikus emailcímem amivel keresztül-kasul trappolok a neten, azt sem nehéz megtalálni -ahogy a tiédet sem;)
r0ller 2017.08.08 00:26:06
@Kalechtor: "Akarod, hogy úgy játsszak veled, mint rollellel? ;)"

Azt senki nem akarná, végletes logikával bírsz;)
r0ller 2017.08.13 22:39:17
@Kalechtor: "Mi újság? Csak nem megint a munka foglalt le? ;)"

Miért, lemaradtam valamiről, már nem a nők az eredendő tökély vagy mi?

@ezanevjelenikmegablogokban: "ha irni szeretnel, lehetoleg oda amit hasznalok is, mondjuk a dn-esre tedd.
a tobbi csak regisztraciokhoz generalt, szerintem mar nem is elnek."

Nem akarok én, csak gondoltam szólok, hogy közvetlenül is tudsz üzenetet küldeni a blog üzenőmizériáján keresztül, miután panaszkodtál a kommentbeengedésre. Bár az az emailcímed tényleg nem él, amivel ide regisztráltál, úgy meg lehet nem is működne:)
rollout rollout 2017.06.27 13:54:59
- avagy az ösztönök harca - A tudósok szerint evolúciósan hajlamuk van rá, hogy őket vegyék feleségül. Noha ösztönösen vonzódnak az okosakhoz is. Jó kis ellentmondás, ugye? Kezdjük rögtön az elején. Eddig a nőkről hitték, hogy hajlamosak fogni maguknak egy megbízható társat, aki jó apa, s amikor…..
r0ller 2017.01.25 20:11:53
@ezanevjelenikmegablogokban, @jefoo:

"es akinek nincs?:-)"
Kevés olyan ember van manapság, de az nyilván pech. Marad a geolocationös, ip lenyomozós, email megszerzős megoldás vagy megpróbálhatod linkedinnel vagy más személyes oldallal összekötni, de ezek már kerülőutak.

Az index fórum oldalán nincs fb like gomb, de mint írtam, elég ha a subdomain oldalon van, ahol a js kód fut -értsd jelen esetben: ahová az indapass be tudja léptetni a usert. Továbbá, ha egyetlen ilyen aloldal sincs, át lehet irányítani a usert egy olyan oldalra egy láthatatlan iframeben ahol van fb like gomb. Persze, hozzá is kell tudni utána férni ahhoz az iframehez, de megoldható. Ezenkívűl biztos van ezer meg egy módja még, ez csak annyi, amit én ismerek. A szimpla rábeszéléssel meg az emberi hülyeség határtalanságával sok mindent lehet kezdeni ill. mindig ott van a technikai megoldás is, ami szvsz mindig bonyolultabb. Mondjuk ha nekem kellene ilyesmit csinálni, biztos a technikai megoldást választanám, h tanuljak is valamit (pl. tényleg beválik-e ha teleszemeteled a js VM-jét a megszerzendő adatot tartalmazó oldalt magábafoglaló megannyi iframe-mel, hogy aztán, amikor eléred a garbage collector indulásához beállított határértéket, felszabadítasz párat, h a GC deallokálja azokat a területeket, amiknek a helyébe aztán sima tömböknek foglalsz területet asm.js-sel és azokon keresztül nézed végig, hogy maradt-e valami info a korábban az iframe-eknek lefoglalt területen.) Bocs mindenkitől, ez elég offtopic itt:D
r0ller 2017.01.28 15:10:28
@Kalechtor: Jó vicc:) Küldök egyet én is cserébe: zszszs.blog.hu
Cikkválogatás: Mégsem macsókkal lépnek félre a nők... Miért a buta nőket szeretik a férfiak?- I. rész Miért a buta nőket szeretik a férfiak?- II. rész Egyesült Arab Emírségek: reál tudományokban tarolnak a lányok Hódítanak a modern "csajozós technikák" Hogyan hatnak a reklámok a…..
r0ller 2016.11.24 19:40:30
@KevinT: 23 éves koromig törtem csak a csontjaim, az asszony addig képben sem volt. Később jöttünk csak össze, amiután abba is hagytam a bokszot.
r0ller 2016.11.28 11:37:15
@Kalechtor: Őszintén szólva, ez nagyon nem az én zeném, a klippek meg nem szoktak ugyan érdekelni (még az általam kedvelt számokhoz készítettek sem), de ez egész tűrhető volt. Összehasonlításképp, szerintem az általam küldött szám klippje egy kalap sár, hogy mást ne mondjak. Küldök azért egy olyat is, ahol szerintem nem csak a zene jó, de klipp is:D

www.youtube.com/watch?v=aYDfwUJzYQg
r0ller 2016.11.28 18:24:31
@Kalechtor: "akkor te egy torekeny ferfi vagy.:)"

Úgy tűnik:)

"Alig várom, hogy este legyen és meghallgassam. ;)"

Kíváncsi vagyok, de szerintem neked nem fog tetszeni. Legalábbis ha abból indulok ki, h olyan zenéket hallgatsz, amit válaszul küldtél.
Állapította meg a témában végzett összegző vizsgálat. Egy 1999-ben kelt tanulmány alapján a tudomány egységesen elfogadott álláspontjává vált, hogy a nők peteérésük alatt, termékenységük csúcsán, főként rövid távú kapcsolatra a férfiasabb vonású és agresszívebb, határozottabb, dominánsabb…..
r0ller 2016.01.29 17:46:46
@Nico3: "A nők motivációi ellenben nem függnek a férfivel való kapcsolattól."

Persze, mert a gyerektől függenek. Ahogy te is és Kalechtor is egyetértetek abban, amit korábban írtam és ahogy Kalechtor fogalmaz, hogy "a nők hosszú távú, egzisztenciaépítő ösztöne az utódgondozó ösztön függvénye." Nyilván, ha nincs kiért/miért teperni senki -se nő, se férfi- nem fog civilizációt építeni.

Lehet nem tetszettek neki... Örülök, hogy neked tetszettek. Azért bevallom, a harmadikként belinkelt számhoz azért még van hová fejlődnöm, de egyelőre csak felejtek. Pedig a legutóbbi karácsonyra már meg akartam magam lepni egy hangszerrel, de akkor egyfolytában csak zenélnék úgyhogy letettem róla:( Majd a másvilágon.
r0ller 2016.02.03 14:31:12
@Nico3: "Milyen hangszeren játszol? Már nem emlékszem, ha mondtad is. :'("

Az utolsó youtube linkből kiderül:) Próbálkoztam mással is kisebb-nagyobb sikerrel, de volt párszor műtve a kezem ill. a csuklóm a boksz miatt, úgyhogy a húros hangszerekhez nem elég ügyes.
r0ller 2016.02.03 14:31:15
@Kalechtor: "De - az utolsó eléggé bejött. ;)"

Ha az bejött, lehet ez is tetszeni fog:)

youtu.be/8cFvmBOIQb4

A vitát még folytatjuk csak megfogyatkozott az időm rendesen és egy-két dolgot be kéne fejeznem, hogy jussak némi levegőhöz.