Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zAAzEUW

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hétfőn este 3-0 arányban vereséget szenvedett a magyar Wonder Stag e-sports csapata a szinte csak ex-LCS játékosokból álló Team HUMA ellen, így nem folytathatják küzdelmeiket a tavaszi Challenger Seriesbe való bejutásért. Pedig jól indult mindhárom meccs, felkészültek a srácok az ellenfélből,…..
zAAzEUW 2016.01.14 11:19:55
@Komojtalan: Igazából szerintem mindenkinek saját szíve joga eldönteni mibe és mennyit fektet be. Másrészről inkább a multik (MSI,CM,stb) az akik bele fektetnek / szponzorálják a csapatokat, és meglehet Magyarországon nincsenek még olyan csapatok akiket egy LCS vagy CS-ben látnánk, de az utóbbi évben a csapatok szerintem jól teljesítettek offline meg online kupákon. Ha önerőből, ennyi szponzorációból majd eltudnak jutni magasabb szintre akkor azt gondolom többen fognak befektetni a magyar csapatokba.
zAAzEUW 2016.01.14 14:38:30
@Komojtalan: A politikai részbe nem bonyolódnék bele, szerintem inkább marketing is az ma már. :) De egyértelmű, hogy NA meg Korea azért is fizeti meg jobban a játékosokat, mert gazdaságilag is megtehetik. Én örülök annak, hogy magyar csapatok is próbálnak feljebb jutni, másrészről meg ha nem is a meccsekből máshonnan de ugyanúgy a LoL-on keresztül tudnak némi profithoz jutni ;) talpraesettek a srácok, tehát azért nem teljesen csak a szabadidejüket ölik bele, forintosíthatóan profitálnak a játékból :)