Regisztráció Blogot indítok
Adatok
desagittis

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Én katolikus középiskolába jártam, így már azt is eredménynek könyvelem el, ha egy katolikus intézményben nem kötelező Cliff Richardot hallgatni, akire ismeretlen okból végtelenül gerjednek a katkók. A Névtelen Felháborodott Szülő nem ennyire megengedő, ő kiborult a Pázmány…..
desagittis 2008.12.03 10:34:22
Szerintem eleg gaz. hogy a tortenetrol mindenkinek az jut az eszebe, hogy milyen hulye az a gyerek, meg 'mas is kibirta'. Intezmenyi szinten ilyen turhoseget csinalni nem a gyerek kibirasi technikajat minositi. Persze, hogy kibirja. Majd anya kinyomtatja az irodaban. Ez az egesz csak a jeghegy csucsa. Uzennem mindenkinek aki "kibirta". Az egesz magyar felsooktatas attol olyan balfasz-teremto sertesroboralo kasahegy, hogy mindenki azert van ott, hogy ugy-ahogy megoldjon dolgokat. Olyan vizsgakon puskazza at magat, amiknek mar 1968-ban sem volt ertelme, olyan olvasmanylistak alapjan probal konyveket lopni/dugdosni a konyvtarakban, amiket soha nem fog elolvasni, es olyan prezikat vetitgetnek egymasnak, amit mar vetiteni sem volt erdemes, mert az elozo evfolyamosoktol valtoztatas nelkul egy sorert szereztek. Hat nyomtatgassanak. Kiraly lesz. Jon kifele az egyetem kapujan a sok okos gyerek, aki par ev alatt annyit tanul meg, hogy derogal neki minden munka - es igaza van ha vegignyomott egy par evet egyetemen tenyleg jobb helyzetben kellene lennie, de sajnos nem lesz. Mert meg pluszban egy kicsit hulye is marad, mert kimarad abbol, amit masok az ugynevezett eletben elsajatitanak kozben. Es ez baromira nem az o hibajuk, hanem az ilyen szukagyu tanaroke es a betokosodott rendszere, ami belekenyszerit mindenkit, hogy 'valahogy kibekkelje' - mert az az okos, aki a legkevesebb raforditassal szerez egy papirt. Meg mindig. Arrol nem is beszleve, hogy van olyan kutato aki ELETEBEN nem hallott meg a JSTOR vagy a Web of Science vagy a British Library Document Direct (papirmentes!) rendszererol. Igy nem lehet felsooktatast csinalni. Igy egy ujabb ugyeskedo generaciot lehet nevelni akiknek nulla kritikai erzekuk es kutatasi modszertanbi ismereteik vannak. Na de elkalandoztam az absztrakciok vilagaba... Szori vagyok. A tanar aki kinyomtattatja a ppt preziket nyilvan belekenyszeritette magat ebbe a baromsagba az eleve idiota oratervevel es azzal, hogy valoszinuleg a kutya nem figyelt oda semmire az orakon es az otthoni felkeszules folyaman. Mert majd megoldjak, hogy meglegyen a kredit ugyis.

Tisztelet a kivetelnek, akik mindezek ellenere nemzetkozi szintu teljesitmenyt hoznak ki magukbol. Le a kalappal. Tenyleg.

Es bocsi, hogy nincs ekezet. Kulfoldi egyetemen ulok. De vegigcsinaltam harmat Magyarorszagon, es NEM VOLT JO. A kave jo, de tobbi...
desagittis 2008.12.03 10:44:53