Regisztráció Blogot indítok
Adatok
EmykeBJ

39 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A világ legjobb ritmusszekciója és második legviccesebb énekese tegnap este bebiznyította a kétkedőknek, hogy igazán dögös rakenrollt csak ötven év felett lehet és érdemes játszani. Az AC/DC iszonyú hangos koncertet adott a Papp László Sportarénában. Ha valaki a 18 évesen…..
Amíg Münchenben alig láthattam valamit a küzdőtérről, addig Ebreichsdorf maga volt a legcsodálatosabb koncert, amin valaha részt vehettem. Münchent még ki sem hevertem, eljött június 3-a. Hazaérve a munkából összepakoltam, és egy délutáni busszal elindultam fel, Pestre, hogy…..
Boldognak kéne lennem, de nem lehet teljes az örömöm, amíg nem tudom meg, hogy "drága szempárom" fog e még tőlem ebben az életben akarni vmit. Vagyis lehet-e közöm még egy olyan férfihoz, aki tökéletes, legalábbis számomra, de szerelmes, csak már nem belém. Most úgy…..
Drága jovisaim:D:D:D Átéltem életem első Bon Jovi koncertjét, München 72.000 drága Bon Jovi rajongóval együtt. Az álom kellős közepén voltam, és még nem ébredtem föl, holnap kezdetét veszi az utazásom, 2. Bon Jovi koncimra. Igeeen. a másodikra. Münchenről írtam egy hosszabb…..
Egyszerűen nem bírom tovább. Ha nem beszélek vele, úgy fog eltűnni az életemből, mint egy álomkép, és csak egy távoli gyönyörűségnek fog tűnni. Könnyeimmel küzdve jöttem ki a munkahelyemről, pont miatta, pedig boldognak kell lennem München miatt, de nem tudok őszintén…..
It`s My Life - Életem napjai 6 nap 2008.05.18 19:36:00
 Olyan gyorsan telik az idő, hogy észre sem fogom venni, mior már vígan ott leszünk Münchenben, és énekelni fogjuk Hogy Shot througt the hart..:D Tegnap megkaptam a lentebb látható fehér felsőt, ami végre kiváló anyagból van, és M-es méretben pont megfelel. a vállánál egy…..
"Born To Be My Baby"Azért születtél, hogy enyém legyél/Nekem születtél2,3,4:Nananana-nanana-nananana,Nananana-nanana-nananana,Nananana-nanana-nanananaEsős éjszaka és egész nap dolgoztunkMindkettőnknek van állása, mert számlákat kell fizetniVan valamink, amit nem vihetnek…..
"All about lovin' you"Minden arról, hogy szeretnek [téged]Ránézvén életem oldalairaElmosódott emlékek rólam és róladHibák, tudod, amiket csináltam egy páratPárszor mellélőttem/próbálkoztam és estem időről időreBaby, ott voltál hogy talpraállítsVoltunk már…..
Végre megint egy jó hosszú hétvége, amikor nincs semmire gondod, 3 nap pihenés:P nyakunkon van München, már CSAK 13 csodaszép májusi nap van hátra, és indulunk!!! Jövő héten elintézem a pénzváltást, úgyhogy felőlem akár indulhatunk is. E-bayről beszereztem még egy felsőt, de…..
Tegnap kitörölték az iwiw Ősközösségi oldalról az adatlapomat, szóval egy napig mintha kihaltam volna. Szerencsére Dynámtól rögtön kaptam egy új meghívót, és csináltam új adatlapot, úgyhogy léccives, aki szeret, jelöljön majd vissza újra! Állítólag feltörték az…..
Nagyon gyorsan eltelt ez a négy nap, szusszantam egy kicsit, de már alig vártam, hogy végre ismét dolgozzunk, mert ott van Ő. Újra látni őt olyan volt, mintha megnyugodott volna a szívem. Nem bunkó módon ment oda mindjárt a "hülye BMW-s" nőihez, hanem első dolga volt…..
Énekszó és rockzene!!! Már tényleg mindjárt itt van München, összesen csak 22 napot kell aludnunk rá! El kell felejtenem egy időre a szempáromat, végre van időm kipihenni magamat, és az utazásra koncentrálni. Tegnap befizettem a busz lefoglalásának rám eső részét, 25.200…..
A héten már nem kell mennem dolgozni, mert ma lesz tesóm ballagása 11-kor. Elég pocsék idő van, lehet, hogy esni fog. Egész nap arra tudtam gondolni, hogy most 5 napig nem fogom látni őt. Délutános voltam, így nem volt esélyem szembetalálkozni vele, hogy kérdőre vonjam, miért…..
Próbáltam átgondolni a dolgaimat, és rájöttem, ha mindig csak gondolkozom, abból nem sok jó fog származni, cselekednem kell. Ha ettől a férfitól akarok még valamit, magamhoz kell láncolnom, legalább egy közös élménnyel, hogy többé ne tudjon szabadulni tőlem. Ez így durván…..
Mai napon legszívesebben elbőgtem volna magam. A szerelmem közvetlen közelében voltam, de nem jön oda hozzám, mert nekem kéne bocsánatot kérnem tőle. Csak kerülgetett, vagy messziről nézett rám. Akárhová megy, vagy ha jön, minden mozdulatát megérzem, szinte olyan nekem, mint egy…..
Ez a mondat egy autóversenyzős filmből ragadt meg bennem. Most valahogy nem ugrik be a címe, de ez Stallone filmje, és pont az ő szájából hangzik el. "Ha szereted őt alázkodj meg ha kell." Valahogy így hangzott. Nekem is meg kell ezt tennem, meg kell alázkodnom a férfi…..
A hajnali szél háztól házig szalad, mindenkiről mindent tudni akar. Képeket rajzol a homokba, könycseppet a fáradt arcokra... Ooooh Yeaaaah! Előbb meghallgattam ezt a jó kis Csárli nótát. Nem rossz, nagyon szeretem ezt a dalt is. A könnycseppek az én szemeimből is folynak, sokszor…..
Sok minden múlik  Eléggé hideg van Szeptember végéhez képestAz őszi szél is fújdogálA nyári nap már összecsomagolt egy hosszú útraSok minden el fog múlni mostanában Lefogadom, hogy Kaliforniában meleg vanAzt hiszem itt az ideje hogy útnak induljakCsak fel kell…..
Hogyan szerezzek vissza egy már elveszettnek tűnő szerelmet? Hogyan lehetne az enyém a szeretett férfi, ha ő már másé? Hogyan viseljem el szó nélkül, hogy ő már másra figyel, más kell neki, már hozzám sem akar szólni? Hogyan? Hogyan szerezzem vissza, úgy, hogy közben ne…..
Az előbb kirohantam az utcára, a postás után, mert rossz a csengőm, és nehogy kiabáljon alapon, nem tudtam aláírni az ajánlott küldeményemet. Megérkeztek a küzdőtéri INNENRAUMOS (ezt a szót sosem fogom elfelejteni:D)állójegyeink végre a németektől!!!!!Az e-bay-es eladója…..
Ha feltalálom az időgépet, első dolgom lesz visszautazni addig a közös első ebédünkig, amikor a drágám meglátta bennem a tökéletes nőt, és egész este hihetetlen kedves volt. Na ott kezdődött minden, igaz én már akkor megijedtem tőle, mert a többi csaj mesélt róla néhány…..
Nincs túl jó kedvem. Valahogy minden összeomlik körülöttem, vesztettem egy szerelmet, egy másik műszakba kerültem, így a barátaim sincsenek velem, olyan, mintha tök egyedül kéne mindent megoldanom. Ez annyiban nem rossz, hogy önállóságra nevel,s azért próbálom mindig a dolgok…..
 Akárhogy is fáj, nem tudok haragudni erre a férfira. Fáj, hogy többé nem tud úgy a szemeimbe nézni, hogy abban ne a sajnálat, harag látszódjék. Nem tudom hol tart a kapcsolata, de  tudom hol rontottam el az esélyemet vele. Nagyon sajnálom, hogy félénk voltam hozzá, és…..