Regisztráció Blogot indítok
Adatok
.hertz

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orbán ma délután rendkívüli sajtótájékoztatót tartott nyugdíj-ügyben. Nos, kétségkívül sikert felülmúlnia a nyugdíjvédelmi megbízott tegnapi szavait, van itt egy-két "érdekes" mondat. Ugye, számtalan beadvány (60+) van az AB előtt, akik tavasszal fognak dönteni…..
Tavaly és idén is úgy adódott, hogy alig több, mint egy napot töltöttem Londonban: egyik este érkeztem, másnap este eljöttem. Üzleti ügy, konferencia szerdán, szabadprogram csütörtökön, de csak 16:30-ig, mert indulni kell a reptérre. Kíváncsi voltam, mit lehet ennyi idő alatt…..
.hertz 2010.09.09 18:20:36
@Quentin vagyok, Montargis-ból: tényleg pénzkidobás, de hogy jön ez IDE? Nem buzdít senkit a cikk arra, h egynapos utazást tegyen Londonba, vagy bárhova.
Az Oystert szerintem nem érdemes turistáknak megvenniük; nekik ott Daily/Weekly travelcard.
Legendák keringenek a férfiak körében arról, hogy egy lánynak milyen fontos az első? A levélírónak olyannyira fontos volt a barátnője deflorációja, hogy inkább meghagyta másnak, és gyorsan szakított vele. Ennek örömére nézzük meg együtt a Kutyaszorítóban legendás…..
.hertz 2008.03.15 16:44:02
halló, van itt még vki? azé' én csak írok
"kattanás" meg "villámcsapás"
blabla
kipipálva mindkettő, folyamatosan:), mégis mikor odakerültem a sráccal, hogy... (életemben először ugye), rögtön előjött a tejóégmifogtörténni para. feszélyezett sok minden, túlságosan is tisztában voltam a tapasztalatlanságommal és sajnos azzal is, hogy a pasiknak egy szűz lány csak nyűg, mert az, idézem: "csak be van szarva", és "csak kényelmetlenkedés" (van egy bátyám, annak meg haverjai). :)
szóval elsőre /hiába szerettem volna/ semmi orgazmus, se harmadjára, negyedjére... igaz a fiú sem volt éppen a legfigyelmesebb. illetve figyelt, saját magára.
Aztán találtam mást, aki vette a fáradtságot, és elmondta, hogy mit hogyan "célszerű":P, és hosszasan gyakorolta is velem:). türelmes volt és iszonyú jó volt látni, h élvezi amit csinálok, hogy tudok ADNI, mert a többség igenis azt akar. És így már mertem én is élvezni azt, amit kapok.
ehhez persze le kellett számolnom a félelmeimmel, és kellett az útmutatás egy olyan embertől, aki szeretett annyira, h végigcsinálja velem az egész kellemetlenkedést. sokat kellett TANULNOM magamról, a testemről + a másik nemről és az ő remek testükről, h tökéletes legyen a szex:D
hülye szó, de hirtelen nem találok jobbat, szal sajnálom a lányt a történetben. úgy sejtem, jókora sérüléseket szenvedett..:( reméljük nem hitte egyből ő is azt, hogy na, akkor frigid.