Regisztráció Blogot indítok
Adatok
László Wagner

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát belegázoltam a 44. életévembe. Tehát boldogat nekem! Habár be kell vallanom, hogy negyven felett a születésnapok azért már nem annyira lelkesítőek, mint voltak azok anno egy-két évtizeddel korábban, de ha valakinek, hát nekem igazán nincs okom panaszra, még annak ellenére sem, hogy a következő…..
László Wagner 2021.09.22 08:10:36
2005-ben adták ki Bernard Cornwell A Lázadó című regényét magyarul, azóta háromszor olvastam el. A könyv egyértelműen a szerző Sharpe sorozatának amerikai verziója, elég vontatottan indul és bár követi a szokásos egy könyv, egy csata egy nő receptet, természetesen a csata került a kötet legvégére.…..
A 9. epizód eddig kivétel nélkül nagy csatákat és döntő fordulatokat tárt a nézők elé, ez most sincsen másképp. Daenerys hadra fogja a sárkányait, kiderül, hogy miért nem érdemes fahajókkal támadni a tűzokádó szörnyekre. Havas Jon reménytelen csatába indul Ramsay ellen, a…..
László Wagner 2016.06.30 09:56:15
László Wagner 2016.06.30 14:02:37
Szintet lépett idén az HBO sorozata, olyan filmszerű élményt nyújtott a nézőinek, amit tévében eddig még nem láthatott. Mivel már csak két igen rövid évad van hátra, ezért nagyon bele kellett húzni a történetmesélésbe, ki kellett bogozni a rengeteg cselekményszálat, hogy lássuk, kik azok, akik…..
Hogy a teremtő mennyire nem mér igazságosan, jól mutatja Olaszország: északon jókat lehet síelni, de délen mindig kellemes meleg van. Kirándulhatsz, túrázhatsz, de andaloghatsz is csodás kisvárosokban. Kiegészítés gyanánt ott a tenger és mindezek tetejébe az Amalfi-part. Európa tán legszebb…..
László Wagner 2016.01.13 20:09:38
@geod01:
Köszönöm a tippet. :)
Mi június elején megyünk, direkt nem a csúcsszezonban. (ma már hol nincsenek sokan, sajnos...)
Amalfit is régen kinéztem már, de eddig még nem jutottunk el ide, de ami késik nem múlik. (Lehet Pargába is emiatt szerettem bele? :) )