Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Supernatural

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Kaposvári Egyetem Helyzetkép a 8-15 évesek érzelmi neveltségének szintjéről című felmérése szerint a magyar iskolások 70 százaléka szívesebben lakna a VV villában, mint otthon - írja a Bors. Az 1423 iskolás megkérdezésével lezajlott friss kutatás megállapításai szerint a…..
Supernatural 2011.05.19 16:02:05
@EvilHedgehog: hiába mondod neki, valószínűleg ő is ilyesmin szocializálódott, és/vagy kőliberális neveltetésben részesült, ő már a jövő agymosott társadalmának egyik pillére és lelkes híve, ilyen is marad.
Supernatural 2011.05.19 16:20:05
@kamarti: Igazad van, egyik rosszabb, mint a másik. :)
Supernatural 2011.05.19 16:33:38
@kamarti: Okés. :)
Egyre jobban dühít, hogy nem telik el úgy egy nap, hogy valaki ne jósolná meg a világ végét. De míg általában 2012-vel jönnek, a Mokka Habbal című műsorból kiderült, akár már ma elkezdődhet a világégés. Joshi Bharat pénteken meghívta Csillag Lilla (muhaha) asztrológust, aki…..
Supernatural 2011.03.19 16:33:44
@hasznavehetetlen régensherceg: A Neptunusz ugyebár - a többi bolygóhoz hasonlóan - szépen kering a Nap körül, ahogy az ki van találva, körbe-körbe és körbe, egyre csak körbe, mert k*rvára nincs más dolga, mögötte (illetve körülötte) meg ott az egész kib*szott csillagos világegyetem, természetszerű hát, hogy általában elhalad valami előtt, legyen az csillag, csillagkép, másik bolygó, üstökös, eltévedt űrturista, meg akármi előtt, ezen pedig az ilyen asztromókusok rendszerint meglepődnek és mindenféle következtetéseket levonnak, hajjaj, a Neptunusz elhaladt a Plútó előtt, holnap zuhan a BUX, feltámad a szél a Hortobágyon, elered az eső Brazíliában, kitör az Alpok, lávatenger temeti el Olaszországot, és még Lindsay Lohan is szakít a pasijával.
Azt eddig is sejtettük, hogy a Való Világ lakóit alkohollal keverni nem a legszalaiannamáriásabb húzás, de vagy három nappal ezelőtt valahogy úgy alakult, hogy egyszerre több csajnak az agya is levetette magáról az ékszíjat, és egymásnak estek kicsinyég. A videót az ugrás után…..
A kerékpárosokkal szemben vívott autós szabadságharc élharcosai láttak egy reklámot, ami felnyitotta a szemüket a környezetvédelem fontosságára. Az Emberi Parkolásért Mozgalom azonnal felszólította a fővárost, hogy a légszennyező bringázás helyett autós projektet támogasson.…..
Supernatural 2010.09.22 21:43:09
@vuk_: Pontosan. Igazából az energiakérdés nem bicajos és autós között kell, hogy eldőljön, akkor lesz ez megoldva, ha az energiatermelésre találunk egy nagyon hatékony és nagyon tiszta módot. Én egyébként nem vagyok sem autó, sem pedig biciklipárti, használom mindkettőt egyaránt, feladatnak megfelelően. Sportoláshoz, saját magam karbantartásához nyilván nem fogok autót használni, ahogy a szomszéd utcába való eljutáshoz sem, és ugyanígy nem fogok bringára pattanni, ha mondjuk nyár végén költözök vissza a kollégiumba, a hat tonna cuccommal együtt.
Supernatural 2010.09.23 12:26:24
@derabitz: Ez a szén-dioxid semmiféle reakcióban nem vesz részt. Beviszed, kiböfögöd, teljesen mindegy, hogy ez a szén-dioxid járt-e egy emberen belül, vagy sem, hogy megittad-e, vagy megmaradt eredeti formájában valahol máshol. Nem úgy, mint az a szén-dioxid, amit te termelsz meg, amit kilélegzel, és amit aztán a növények megkötnek.
Supernatural 2010.09.23 12:36:44
@Bartoki: Nem azt mondtam, hogy a nagy része származik onnan, hanem jelentős hányada. :) Ahhoz bőven jelentős, hogy légszennyezettségi problémát okozzon. :)
László külső wichestert vett az Auchanban és nem kapott hozzá magyar nyelvű használati utasítást. Be tudta üzemelni, de azért visszament és rákérdezett. Némi kutakodás után a válasz annyi volt: nincsen. Szabad-e ilyet, kérdezi. Tudtommal nem. Hétköznapi bosszúság alant:Lehet…..
Supernatural 2010.09.17 00:34:51
@atpijkamo: Na ezt adom. :D Amúgy én se vágom, hogy mitől bonyolult használni egy k*rva külső vinyót. :)
Supernatural 2010.09.17 01:00:00
@atpijkamo: Na, ezért már megérte ébren maradni. :D (Amikor dögfáradt vagyok, mindenen tudok röhögni. :))

Amúgy el se hiszed milyen emberek vannak, apám egyik ismerőse pl. rendszeresen hordja a telefonját apámhoz, vagy éppen más elérhető közelségben lévő ismerőséhez, egy darab papírral együtt, amire leírta a szöveget és a telefonszámot, hogy na ezt kéne ide küldeni SMS-ben, ő ugyanis nem tud SMS-t írni. Sehogy se tudom elhinni, hogy van ilyen, mintha informatikusnak kéne lenni hozzá, vagy nem is tudom...
Supernatural 2010.09.17 01:12:17
@atpijkamo: A szóban forgó illetőnek még csak véletlenül se androidos okosa van, hanem valami régi monokróm kijelzős Siemens. :) Azért azon nem tudni gáz. :D Te meg egy idő után úgyis kénytelen leszel rájönni, mi hogy működik a telón, akkor is, ha nem akarsz. :D
Nyári uborkaszezonra mi mással készülhetnénk, mint csöcsökkel, meg kockahasakkal, lista formájában, szavazással egybekötve, mert kell az input is ugye. A mai lista a televíziózás utóbbi évtizedének legdögösebb keménycsajait veszi számba, tessék megszavazni, ki miért a legjobb,…..
Supernatural 2010.07.06 12:34:13
Elég volt három óra arra, hogy a képviselőfunkyn megjelent "botrányvideója" és "jópofa" (szívós és melegekkel pózolós) képei miatt le is mondjon (cikk itt és itt) a Jobbik egyetlen normális tisztségviselője.       ..
Subba Bojkott!! 2010.03.03 13:00:00
Hát én tuti nem fogom használni ezt a köcsög Binget (nem mintha eddig akartam volna), nem elég, hogy Bill Gates maga az ördög, még a szaros fordítóprogramjukból is kiradíroztak minket!..
Nehéz ilyenkor mit mondani - alkalmi olvasók kedvéért: a blog október vége óta nem frissült - de azért nem lehetetlen. Az van, hogy 2009 nyarán, majd ősszel ismét, súlyos egisztenciális válságba került a Szóviccblog. Öregedni kezdett, túl sokat ivott, betegesen cigizett,…..
A kalandos, bal felső bölcsességfog-eltávolítással tarkított karácsony után ez volt az első, még december 23-án íródott levél, ami a Homár ollójába került. Kopaszkát érdeklik a gyerekralyzok, azért fotózta le, mi pedig halászlétől párás nyeles szemünkkel kiposztoltuk.…..
Supernatural 2009.12.27 12:12:46
A Homárt még a fizikai erőszaknál is jobban bosszantja az echte magyaros, dölyfösportás-mentalitás. A mikrohatalom kéjes érzése és az ebből fakadó kicsinyes csicskáztatás. Ennek extrém szemét példáját mutatta be a minap egy centrumos-közterületes parkolóőr páros a Fiumei…..
Supernatural 2009.06.17 13:03:33
@médinhángöri: Ott a pont.