Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dunbar

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Hírek kávé mellé 2011.12.19 09:30:00
Hoppácsak, a Huffington Post beépítette tévérovatnak a megboldogult TvSquadot. Itt az új link, a dizájn kissé kaotikus, de a tartalom jobbnak tűnik első blikkre, mint az aol.tv korszak borzalma. Matthew Del Negro a Ringerben lesz állandó szereplő.Vince Gilligan itt mesél a…..
Eredeti epizódcím: Chuck vs the Cougars   Most kaptunk egy hívást Heather Chandlertől, aki a következő dalt a James Buchanan egyetemi focicsapatnak küldi. Hajrá, Pumák! A 'most' 1998 egy szép napos délutánját jelenti, ezt hallgatja éppen a kocsiban hazafelé tartó barna,…..
Eredeti epizódcím: Chuck vs the Break-Up   Ott hagytuk abba 'az előbb', hogy Chuck arcáról lefagyott a mosoly, mert meglátta Bryce mosolygó arcát Sarah ajtajában. Mielőtt azonban megtudnánk, Chuck vajon mit lép eme kellemetlen helyzetre, visszaugrunk az időben, és Bogotában…..
Steven Spielberg az őszi televíziós szezonban egy új tévésorozattal jelentkezik, tavasszal érkezik még kettő, amiket executive producerként jegyez, nyáron pedig megkínál minket egy földönkívüli invázióval is, csak a biztonság kedvéért.A Fox számára készült Terra Novában a…..
Ace22 tűzfegyveres sorozatának 3/2-ik része következik, s innen is tájékoztatom a szerző népes rajongói klubját, hogy a kolléga megkapta a meghívót és innen kezdve saját jogú szerkesztőnek minősül. Az előléptetéseknél kötelező köröket a tavaszi lemilbulin tudhatja majd le...
Dunbar 2011.04.14 18:48:45
@teddybear01: Köszi a választ, igazából nem is a célratartás miatt kérdeztem, hanem a visszarúgás miatt. Vagy az független a csőhossztól? Télleg nem értek ehhez, de valamiért az van bennem, hogy a hosszabb csövű fegyvernek nagyobb a visszarúgása is, mint egy hasonló kaliberű rövidebb csövűnek.
Vagy ez nem igaz, és Hollywood tévesztett meg ilyen súlyosan?

És akkor még egy kérdés, márha offolhatok egy pillanatig: miért nehezebb célra tartani egy hosszú csövű pisztollyal? Én azt hinném, hogy még talán könnyebb is?
Mivel az utóbbi időben domináltak a fajsúlyos, már-már komor témák - szolgálati nyugdíjtól a nukleáris balesetekig - úgy éreztem, hogy ideje elővezetnem egyik régi kedvencemet, ami az előttünk álló hosszú hétvége kezdeteként (remélem) könnyed szórakozást…..
Dunbar 2011.03.11 19:14:21
@hazitroll: Ismered az angol The Real Hustle-t? (Svindlerek néven fut, asszem a Spektrumon) az egyik epizódban eljátszották pontosan ezt a trükköt, amit írtál:

www.youtube.com/watch?v=C3DloTKhNgE
A téli szünet ezen a héten elkezdődött, új epizóddal januárig nem nagyon jelentkezik már senki. Onnantól kezdve viszont fokozatosan indul az úthenger. Fejben tartani 30-40 premier időpontját én nem tudom, szóval a SpoilerTv.com puskáját pont nekem találták ki. Ez a lista csak a…..
Alapos elemzés olvasható az IIHF honlapján az A csoport létszámcsökkentésére irányuló tervekről. A szöveg számunkra nemcsak azért érdekes, mert a betűket a Japánban örvendező Palkovics Krisztián és Ocskay Gábor fotójával illusztrálták.Mint arról korábban…..
Dunbar 2010.09.20 18:17:11
@Dunbar: Most így végiggondolva... Tulajdonképpen nem tudnék hirtelen egy olyan csapatsportot mondani, amelyben 7-9 országnál többnek lenne reális esélye VB-t nyerni. :)
A negyedik évad ma este indul, van egy videónk és egy színfalak mögötti kisfilmünk is, holnap kritika is lesz az indulásról. ..
Dunbar 2010.09.20 17:55:28
@fess86: Keleti parti idő szerint este 8, kontinentális (vagy milyen) idő szerint 7-kor kezdődik. Asszem
"I must brake you" - ezen beszartam
A héten újabb veretes nevekben bővelkedő kontingenssel gyarapodott az állás nélküli pro-licences edzők amúgy is népesnek mondható tábora. Átvehette jól megérdemelt képesítését Herczeg András és Véber György a Bohócligából, valamint többen a különböző szintű és…..
Dunbar 2010.08.26 18:17:34
@végh hanta: Köszi, akkor jól emlékeztem. (Még véletlenül sem reklamálni akartam, teljesen jogos a 4 meccs, sőt. Amúgymeg, mégegyszer belegondolva: aki logikázni akar, az nézzen matek OKTV-t, ne bohócligát! :))
A gall csiga, vagy a tollas kígyó győz?..
Dunbar 2010.06.17 22:17:35
@mocsing: Szerintem az a félkör azt jelenti, hogy annál közelebb nem állhat védő a tizenegyesre letett labdához. Kb. 9 méter, ahogy szabadrúgásoknál is.
Még nem esett szó arról, hogy a kölni IIHF-kongresszusra beadott vb-rendezési pályázathoz mozgóképes anyagot is mellékelt a magyar jégkorong-szövetség. A 140 másodperces művet Szekeres László, a Sport Tv munkatársa készítette a válogatott iránti szeretetből, Péter Emese…..
Dunbar 2010.05.28 22:16:23
A világon első alkalommal fordul elő, hogy a Google és egy állam szerződést ír alá a nemzeti könyvtárak tartalmának közkinccsé tételéről. A következő két évben a firenzei és a római könyvtárakból 1 millió könyv lesz a nagyvilágé.Ezen könyvek között ott lesznek Dante,…..
A hétfő este az ABC-ről szólt, mégpedig joggal, hiszen két műsoruk is olyan eredményt ér el, ami előtt meg kell emelni a kalapot. A Dancing with the Stars (nálunk Szombat esti lázként ismert, de NEM lopás, ugye, hanem az RTL saját fejlesztése) új évada a megfelelő hype-nak és a…..
A mai magyar futballvalóságban élve szinte hihetetlen, hogy megtörtént, de az egyik topbajnokság stabil tagjának számító – bár most épp kiesni készülő – gárda szombat óta honfitársunkat köszöntheti mint a klub színeiben legtöbbször pályára lépett játékost. Ő…..
Dunbar 2010.03.16 20:35:58
@Mitya Ivanov: Sanneh: "ájjájjáj, de darabos ez a fiú" mindig is gyűlöltem Knézyt (mint kommentátort), de ezen a megjegyzésén valamiért évekig röhögtünk a bátyámmal :)
Csütörtök van, és ugyan Coach még csak ma este jön a Survivorban, és ő azért esélyes arra, hogy szállítson pár díjnyertes pillanatot az archívumnak, de én megelőlegezem a hét képe és videója címet a Chuck hétfői epizódjának, amit remélem, mér mindenki látott. A kép…..
Dunbar 2010.03.11 16:29:34
@Holdkóros Tónyó: Ja, és persze: "The only thing I hate more than hippie neo-liberal fascists and anarchists? Are the hypocrite fat-cat suits they eventually grow up to become."
Adam Baldwin azt mondta, hogy ez az eddigi kedvenc Casey beszólása :)
Félrefordítások Worchesterová 2010.03.06 14:09:00
Ez nem igazán félrefordítás (vagy inkább egyáltalán nem az), tehát akit a szőrözések nem érdekelnek, nyugodtan léphet tovább. És mivel még ennél is felhasználóbarátabbak vagyunk, két változatban készül ez a poszt: egy rövid, lényegretörő, és egy hosszabb, több…..
Geekblog Robin Hood - előzetes 2009.12.15 17:50:00
Az első előzetes alapján úgy tűnik, hogy a klasszikus Robin Hood-történetet Ridley Scott nem a szokásos kalandos-komikus formában, hanem kicsit macsósabb-drámaibb stílben dolgozta fel. A címszerepben Russell Crowe, a deja vu tehát garantált. Gladiátor 2? ..
Majdnem lemaradtunk a Burn Notice című vicceskémes sorozat premierjének beharangozójáról, mert a 'Minden lében négy kanál" cím mellett elsiklottunk, ugyanis ez akkora böszmeség, amire nem hittük volna, hogy egy tévé a XXI. században rá meri szánni magát. A Nyolcadik utas a…..
Dunbar 2009.06.30 21:18:48
@agyvihar: az volt már, hogy a 8. utas a macska volt? (mr. jones, ha jól emlékszem)
Tardai történetek Ötvenhét 2009.05.04 08:00:00
Tarda az extrém sportok bölcsője. Már akkor az volt, mikor az arcok nem csupán az izgalom miatt keresték a veszélyt, hanem jött az magától; alapban nem volt egyszerű talpon maradni a felső kocsmától hazáig a jegeces úton lefelé, persze félrészegen, matt sötétben, vagy uralni a…..
Geekblog Balekok és banditák 2009.04.08 19:22:00
Ez az 1983-as film az első epizódja az un. Lucky Stars (Fuk Szing)-szériának, amely egyfajta hidat képez a 1982-es szupersiker, a Mad Mission őrült, urbánus mo lei tau-ja és a Jackie által tökélyre fejlesztett modern hongkongi akciófilmek között. A Balekok és banditák még a Mad…..