Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sors Rudolf

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Az Univerzum kialakulásáról és fejlődéséről az ősrobbanás elmélete sok érdekes tényt tárt fel, de legalább annyi a kérdőjel is az elmélettel kapcsolatban. A korábbi bejegyzésben (Az Univerzum korszakváltásai) az elmélet legfontosabb eredményeit foglaltam össze, most viszont egy alternatív…..
Sors Rudolf 2020.02.13 14:46:04
@Kovacs Nocraft Jozsefne: ...viszont pont annyi amennyi...a miértje érdektelen...
Sors Rudolf 2020.02.13 14:56:07
@38Rocky: ...biztosan bennem van a hiba, de én nem tudom elképzelni, hogy egy tűhegynyi méretből kialakul a ma (alig) ismert univerzum a sokszáz milliárdnyi galaxisával...honnan volt ehhez a szükséges energia?...miért volt olyan kicsi?...meddig és miért várt a"bummra"?...
Tudjuk jól, hogy a magyar forgalmazók tudnak és szeretnek borzasztó magyar címeket adni a bemutatott mozifilmeknek. Viszont ettől függetlenül rohadt unalmas 100adszorra is elolvasni, hogy "mekkora szar cím az Erőszakik", mindezt ráadásul most már egyre modorosabb picsogással körítve.…..
Sors Rudolf 2017.11.30 22:03:52
@maxval bircaman felelős szerkesztő: pontosan a fordítottja az igaz...
Egy kedves olvasónk küldte el nekünk a vajdasági magyar kifejezések listáját, amelyet ő maga gyűjtött és szerkesztett. Mielőtt azonban rátérnénk a listára, szeretnék néhány gondolatot hozzátenni. A vajdaságban használt magyar nyelv sokaknak tűnik ízesnek, régiesnek,…..