Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Yandelvayasna Grldenwi Stravenka

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érdekes statisztikára bukkantunk a Központi Statisztikai Hivatal adatai között. Ha megnézzük, hogy alakult a könyvipar sorsa a rendszerváltás óta, akkor senki nem lehet túlságosan meglepve a közállapotokat illetően. Olvassunk többet!..
Yandelvayasna Grldenwi Stravenka 2016.08.17 15:38:06
@LoveKills: Ez az! Osszad keményen! :)))
Eddig feketének és fehérnek láttam a világot, de hirtelen minden szürke lett. -Cecelia Ahern Ha úgy érzed, Füles, a Micimackó c. meséből motivációs könyvet írhatna, a te állapotodhoz képest, akkor talán a "letört" nem a megfelelő fogalom a helyzeted leírására. Mégis, néha érezzük úgy, hogy…..
Yandelvayasna Grldenwi Stravenka 2016.08.16 10:05:42
@Kettős Billy: "ha az ember elég elhivatott."

Basszus, bennem a hiba, tudom, de első blikkre úgy olvastam: ha az ember eleget ivott.
Az őszödi beszéd tízéves évfordulója van épp, és Gyurcsány szokásához híven megpróbál ismét előremenekülni: napok óta túlmaníros videókkal próbál elébe vágni annak, hogy más magyarázza, értékelje helyette a hazugságbeszédként elhíresült esemény jubileumát, és egyben próbál választ adni a DK legfőbb…..
Yandelvayasna Grldenwi Stravenka 2016.05.30 09:29:27
@6.Lenin: "A veszteséget nyilván pofátlanság lenne alapítványokra szórni (de nem okozna meglepetést, ha történt volna ilyesmi is anno)."

:)))
Olykor eltűnődöm a szocialistákról. Leginkább a kommunikációjukról, amelyről szólván médián túli következtetésekre is juthat az ember. Például arra, hogy az MSZP se mentes a korrupciótól. Ezt persze a politikusai ki szokták kérni maguknak, bár jobban jártak volna, ha komolyabban veszik a baloldali…..
PoliPraktika Szakadhat-e a Jobbik? 2016.04.20 20:02:18
Vona Gábor pártelnök akciója, melynek célja a párt radikális szárnyának az elnökségből történő kiszorítása, borítékolható volt ugyan, de a döntésre érkező reagálások egyelőre korántsem kiszámíthatók...
Yandelvayasna Grldenwi Stravenka 2016.04.21 18:04:19
@levente11: Isten hozott a pofonfán, haver! Ballib meg talán az ex-SZDSZ-es Morvai Hisztina. Na:

A Putintern infó-háborújának egy mellékfrontjáról. Van egy karpathir.com-os dezinformációs kamu-hír terjesztő weblap. Az impresszumuk szerint Ungváron székelnek:
Főszerkesztő: Kovács Emil
Munkatársak:
Nemes István
Bálint Sándor
Petrovics Gergely
Natasha Mironova
Ungváron dolgozó újságíró cimboráim egy embert sem ismernek, ezek álnevek. Utánanéztem, ha már egy barátom rájuk szállt, kié is a domain. Hát, mit ad isten, egy Kalocsán bejegyzett alapítvány a domain-tulaj, bizonyos Magyar Szív-Magyar Szó Alapítvány, A kuratórium elnöke Bencsik János, Szávay jobbkeze a Jobbikban, a többi tag is Jobbikos. Hát így megy ez a határon túl...
Yandelvayasna Grldenwi Stravenka 2016.04.22 07:19:37