Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Orbán egy geci

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Düsseldorfi koncertlátogatók willkommenskultúrája, még ősszel A Kölnben és más városokban, európai országokban történt, migránsok általi erőszakoskodások kapcsán valláskritikus szekuláris mozgalmárok és idegenellenes jobboldali radikálisok is keresik a választ, no meg a felelősöket, hogy miért is…..
Orbán egy geci 2016.01.12 20:58:10
@Brix: Lásd előző kommentem. Legyen 10 000, az tízszer annyi. Az még mindig csak 0,9%, sőt, ha a te számaidat veszem alapul, akkor csak 0,6%. Azaz 0,6%-nyi bűnöző, a 99,4%-nyi becsületes emberrel szemben.

Orbán úgy tényező Európában ahogy Hitler volt. A gyűlöletre mindig van és lesz igény, amíg élnek a földön ostoba, manipulálható emberek, akik a saját egyéni kudarcukért másokat akarnak hibáztatni, és mindig lesznek olyan politikusok is, akik az ostoba emberek gyűlöletét kihasználva akarnak hatalmat szerezni vagy épp azt megtartani. Ehhez ellenséget mindig lehet találni, hol a zsidók, hol a menekültek, hol a cigányok, a választék végtelen.

Orbán a legkorruptabb politikus a rendszerváltás utáni Magyarország történetében, az ország minden szempontból a tönk szélén van, a tőke menekül, a gazdaság romokban, az egészségügy romokban, az oktatás romokban, de mindez semmit nem számít, hisz mindig van képzelt ellenség aki ellen küzdeni lehet és ami fontosabb lesz annál, hogy az ember közben megdöglik a kórházi várólista végén.
Orbán egy geci 2016.01.12 21:36:40
@Exploiter: "Ahhoz meg az kell, hogy ne ott támadják a fazont, ahol néhány tízezer embert kivéve igaza van."

Pont fordítva! Kb. tízezer embernél számolva van igaza, több mint 1 millió embernél meg téved. Azért ez nagyon nem mindegy.

Támadni pedig ott kell ahol nincs igaza és ebben a kérdésben sincs igaza.

Európában több mint 40 millió muszlim él, túlnyomó többségük békében, integrálódva, így semmiféle kísérletre nincs szükség. Bűnözők, terroristák eddig is voltak, lesznek, ez független vallástól, származástól, ennek semmi köze a bevándorláshoz. Kelet-Európából (így Magyarországról) is érkezett sokezer bűnöző nyugatra, ezen az elven minket is ki lehetne tiltani.

Ajánlom figyelmedbe:
en.wikipedia.org/wiki/Terrorism_in_the_European_Union

Továbbá olvass utána az alábbiaknak: IRA, ETA, RAF, Anders Breivik

A távolból való következtetés levonáshoz meg annyit, hogy Magyarországon a rendszerváltás óta eddig egyetlen terrorcselekmény történt, mégpedig a ferihegyi úti robbantás. Azt speciel echte németek követték el. Most akkor a németek mind terroristák?
Orbán egy geci 2016.01.12 21:48:39
@GNDL: +1