Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsolt Bartus

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy Marvelfan blogja Miniteóriák 2020.06.30 12:45:28
Az interneten rengeteg rajongói elméletet találni, ezért úgy döntöttem, hogy megosztom azokat a teóriákat, amikről úgy gondolom, hogy lehet valóságalapjuk. Az teóriák nagy részét különböző rajongói oldalakon találtam, de van 1-2 ami az én fejemből pattant ki (legalábbis ezelőtt még sosem láttam…..
Pókember: Háborús övezet  ..
Zsolt Bartus 2020.07.02 16:19:24
@Yeomanjett99: kifejtenéd?
semmi baj a sztorival, egyedül annyi, hogy túl hosszúnak tűnik egy kétésfél órás filmhez.
Pókember: Méreg   Előzmény: A film 2025 szeptemberében játszódik, majdnem 2 hónappal a Titkos Invázió után. Harry Osborn, apja szabadulása után összeveszett Normannel így most a Pókbarlangban lakik és onnan segít Pókembernek. May Parker a hajléktalanokat segítő, FEAST centerben dolgozik amit…..
Bosszúállók: Titkos Invázió  ..
Zsolt Bartus 2019.12.01 00:03:43
Pókember: Az ördög otthona..
Hiába mondogatom magamnak, hogy nem vagyok egy hatalmas képregényfilm rajongó, azért be kell vallanom, hogy amikor néztem az új Amerika Kapitány filmet, engemet is elkapott a hype vonat, mert a Tél Katonája egyike a kedvenc akciófilmjeimnek és alig vártam ennek a történetnek a folytatását.…..
Zsolt Bartus 2017.06.14 18:42:08
Először is: 90%-ban egyet értek veled. Teljes mértékben azt hoztad fel a legnagyobb erényének a filmnek, ami miatt én is az egyik, ha nem a legjobb MCU-filmnek gondolom a Polgárháborút: Azt, hogy sokkal több szereplőt mozgatott, mint az Ultron Kora, mégis sokkal kidolgozottabbak ezek a karakterek, és egyáltalán nem zsúfolt, mint a Bosszúállók 2. De egy valamiben nem értek egyet, a film végével kapcsolatban.
"Steve konkrétan majdnem megölte Tony-t!"
Szerintem Steve-nek eszébe sem jutott megölni Tonyt. Győzni akart, és leállítani a Vasembert, mielőtt ő öli meg Buckyt, mert utóbbira nagyobb volt az esély, de nem megölni. Épp ezért érdekes az a jelenet, amikor a Kapitány letépi Tonyról a sisakot, és mikor emeli a pajzsot, hogy újból lecsapjon, Tony az arca elé emeli páncélozott karját. Ő elhitte, hogy akár meg is halhat. Steve azonban nem az arcát vette célbe, hanem az ARC-reaktort, mert tudta, hogy nélküle Tony csak a "zseni, miliomos, playboy és emberbarát". Valamint Steve azzal is nyilván tisztában volt, hogy Tony Stark nem rossz ember. És épp ezért eszébe sem jutott megölni. Hármójuk közül Tony volt az egyedül, aki ölésre ment, a bosszúszomja hajtotta Bucky ellen. De még a tél Katonája is csak a reaktort akarta kitépni, nem megölni azt, akinek a szüleit saját tudatában elzárva, agymosottan meggyilkolta. (Kapitány első rész: - Tényleg nácikat akar ölni? - Nem akarok megölni senkit. Csak nem bírom a tahókat...)
A "senki sem halt meg"-dologról pedig: tényleg olyan nagy baj ez? a Bosszúállók feloszlott, Rhodey kész csoda hogy csak a járni tudását vesztette el, de talán ez is elég nagy pofon volt Tonynak. Az egész MCU számára nagy szakadás volt ez, ami egészen biztosan rányomja majd a bélyegét a Végtelen Háborúra, és a Bosszúállók 4-re is. Ez utóbbiban fog, igen valószínű, Steve Rogers meghalni. Szerintem semmit nem von le a film történetének drámaiságából az, hogy nem halt meg egyikőjük sem. Egyszerűen, még nem volt itt az ideje.
Igen, péppé verték egymást, Tony és Steve közti viszony ezzel robbant szét. És mégis, Tony megtanulta az Ultron Korában, hogy "Együtt" tudnak ütőképesek lenni a legnagyobb veszélyekkel szemben. És az, hogy egy olyan lény, mint Thanos, aki az egész univerzum létét fenyegeti, kell ahhoz, hogy ők ketten újra összefogjanak, és az ellentéteiket félretegyék, elég jól mutatja, hogy tényleg megtört valami a Bosszúállók Szövetségében.
Zsolt Bartus 2017.06.17 16:03:06
@Tomlion: A véletlen halál tényleg érdekes lett volna, ami biztosan rányomta volna a bélyegét a jövőre elég erőteljesen. De ez csak egy mi lett volna ha... kezdetű kérdés, amin már felesleges filózni
A Polgárháború minit nagyjából ismertem már jóval a film előtt, de azt hiszem, Kapitány haláláról még én sem tudtam amikor kijött a Kapitány harmadik filmje.
A Bosszúállók 4-ben, én egész biztos vagyok benne, hogy Steve Rogers meg fog halni. A Végtelen Háborúban pedig Vízió. Ők ketten szinte biztos, de még Stark halála is elképzelhető.
Végre tisztázódott a helyzet, és most már kijelenthetjük, hogy Namor - The Sub-Mariner jogok a Marvel stúduónál vannak. Most lássuk a legfontosabb tudnivalókat a Marvel univerzum atlantiszi királyáról...
Igen, a cím megtévesztő. Mivel most azokat a közkedvelt sztori szálakat vesszük elő, amik nagy valószínűséggel eljuthatnak a mozivászonig, de pont ugyan ennyi eséllyel ki is maradhatnak...
Zsolt Bartus 2016.06.01 12:18:02
A 12 eddig megjelent Marvel Moziverzumos filmben már elég sok, a képregényekből ismert karaktert láthattunk. Sőt az eddig bejelentett 14 új film is tartogat számunkra elegendő meglepetést. Azonban van 7 karakter, akiket úgynevezett "easter-egg"-ként csak elrejtettek a szemfüles rajongóknak...
Zsolt Bartus 2016.05.31 20:06:05
@Void Bunkoid: mi a gond a titánium ostorral? Fém és hajlik? Zuhany-cső.