Regisztráció Blogot indítok
Adatok
B.Jones

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Jön az amerikai Valentin-nap. Ezt is a liberóta szingli tanártüntetők generálják. Mikor tanulják már meg végre, hogy Magyarországon nincs Valentin-nap, Magyarországon halottak napja van! Szervezkedik a hazaáruló baloldal, behozta annó ezt az USA ünnepet, hogy a szingliknek kedvezzen, akik csak…..
B.Jones 2016.02.11 23:54:51
@BircaHang Média: Így van, Trianon után a rohadt Horthy-fasiszták tiltották be, amikor az ország bezárkózott, és a sebeit nyalogatta, ahelyett, hogy minden megmaradt vagyonát is idegen kézre játszotta volna. A szerencsés kimenetelű háború után, a rövid kisgazda haladásellenességet követően a rákosista progresszió próbálta újra meghonosítani eme – már-már elfeledett – ősi ünnepünket, sikertelenül. Hiába, tízmillió fasisztával negyven év sem volt elegendő a szocialista utópia felépítéséhez. Végül a 2002-2010 közötti aranykorig kellett várni, hogy haladó értelmiségünk újra megismertesse a pálinkaivásba feledkezett, bőgatyás, mucsai magyarokkal ősi kultúrájuk méltatlanul elfeledett szeletét. Sajnos a 2010-ben hatalomra jutott retrográd, populista Orbán-rezsim megint üldözi a progressziót, így nem maradt más lehetőségünk, minthogy fröccsöntött műanyag szívecskék – lehetőleg vasárnapi – megvásárlásával álljunk ellen az ordas, Valentin-tagadó eszmék térhódításának. Písz! Lógjon az összes fideszes!
„Amerikát választotta Katinka Hosszu” – áll a Nemzetisport Online Facebook-os felületén. Te Jó Isten, végül mégis elhagy minket? – Gondoltam azonnal. Aztán elolvastam a cikket. Nem, Katinka nem lesz amerikai állampolgár, nem az USA színeiben indul az olimpián. Azaz várjunk ezzel egy kicsit! Ezt…..
Most, hogy immár kiderült ki az esélyes a 2016-os amerikai elnökválasztás megnyerésére, érdemes nagyon röviden átnézni az 5 darab esélyest. A demokrata oldalon a két esélyes Bernie Sanders és Hillary Clinton. Itt nyilvánvalóan Hillary Clinton, a volt amerikai elnök felesége…..
Áder János elődjéhez, Schmitt Pálhoz képest (aki szám szerint nulla, azaz 0 törvényt küldött vissza a parlamentnek vagy az alkotmánybíróságnak normakontrollra) első ránézésre egészen sok ügyben élt vétójogával. Azonban, ha a felszín alá tekintünk, kiderül, a jelenlegi államfő nem sokkal finnyásabb a…..
Kobe Bryant tavaly november végén jelentette be, hogy a 2015-16-os lesz az utolsó aktív szezonja az NBA-ben és az alapszakasz végén visszavonul (élve a feltételezéssel, hogy a Lakers nem jut a rájátszásba). Arról már korábban is írtunk, hogy milyen pletykák keringenek a befejezés mikéntjéről. A…..
Düsseldorfi koncertlátogatók willkommenskultúrája, még ősszel A Kölnben és más városokban, európai országokban történt, migránsok általi erőszakoskodások kapcsán valláskritikus szekuláris mozgalmárok és idegenellenes jobboldali radikálisok is keresik a választ, no meg a felelősöket, hogy miért is…..
Menekülttábor A HOSSZÚ SZTORI 2016.01.09 11:38:39
Ez egy facebook-bejegyzés a "Mi jér a fejedben?" rovatból. Magam írtam. Gondoltam, akár blogbejegyzés is lehetne. Hát íme!   Lássuk, hány igaz hazafi van Magyarországon! Jelentkezzenek azok az ismerőseim, akik ingyen dolgoznak! Ugye, nem haragszik meg senki, ha azt mondom, nincs Magyarországon…..
Pár gyakrabban használt kifejezés a Rövid ballib értelmező szótár új, 2. kiadásából:   A/Á Abortusz - alapvető emberi jog, aki ellenzi, az fasiszta Antall József - horthysta magyar politikus, aki majdnem kikiáltotta a diktatúrát 1990-ben Álcivil -  olyan szervezet vagy…..
B.Jones 2016.01.12 03:29:30
@felirat: Persze, hogy nem vicces. A ballibek halál komolyan a fentiek szerint értik/használják a felsorolt fogalmakat.