Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ritchie87

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vannak úgynevezett státuszszimbólumok, tárgyak, amiket birtokolni szeretünk vagy szeretnénk, ezzel együtt gyarló módon uralkodni mások felett. Lehet ezt szépíteni, de a pozíció, a kifelé mutatás, kevésbé kedves szinonímával élve a "kivagyiság" határozza meg életünket, mert igenis számit mi van…..
Nem örülünk annak, hogy ilyen apropó miatt vagyunk kénytelenek posztot írni, de ebben a szégyenteljes történetben is tudunk találni valami pozitívumot. Ezek pedig ti vagytok, kedves rajongók! Valljuk be, egymás között mindannyian használtunk erős kifejezéseket. De mi ne gyűlölködjünk most már! Nem…..
Mindenkinek van most története David Bowie-ról, miért pont a Coldplaynek ne lenne. Mondjuk kissé fura a történetük, illetve, hogy ezzel büszkélkednek. Will Champion dobos árulta el, hogy egyszer írtak egy számot, amiről úgy gondolták jó lenne hozzá Bowie hangja. El is küldték neki, Chris Martin…..
Na igen volt ez a 26-os vázba 27.5-es (650B) kerék tervem... vagyis felnit, küllőket elad, újba beruház. Már Tarcalon is szépen látszott, hogy 29-esek mászásban kevésbé emelik fel az elejüket, könnyebben gördülnek át a köveken stb... (a miértről van baromi sok szakanyag a…..