Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ApocaBali

1 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Először erősen keresztbe álló szemekkel néztünk. Aztán még inkább oda állt a szemem, amikor kiderült, hogy nem csak a tény érdekes, hanem az is, hogy mindenki 17 éven át várja boldogan a nap elérkezését Balin, amikor lereszelik 6 foguk végét. A vallásos nevelés sok kérdést vet fel, például azt,…..
Bali gyönyörű hely, kiváló éghajlattal. Az év folyamán mindig 28-31 fok a hőmérséklet, és hajnalban sem megy le nyáron 25-26, télen 20-22 fok alá. Ezt szó szerint kell érteni, nem a jószándékú "persze, itt jó idő van stílusban". Hivatalosan van egy száraz és egy esős évszak, ami az évet két…..
A Terra Nera által készített Uchunari a civetmacskákról kapta a nevét és a világ legdrágább kávéja. Annyira drága, hogy csak előjegyzésre kapható és a kávézsákot gravírozott aranytáblával látják el. Ráadásul mostantól a világ egyik leghíresebb luxusáruházában, a…..
Nyár van, nyaralunk, pihenünk .... 2010 június 22: "Győzike vasárnap hagyta el a magánklinikát, miután éppen hét kilótól szabadították meg műtéttel. Amíg a betegágyán lábadozott, a család többi tagja titokban nekilátott, hogy új otthonuk egy szegletét kilenc nap…..
Na, ki indít expedíciót ezért a Mercedes Pontonért? Lábon hazavinni Magyarországra, szép kihívás volna. Ha valaki nem ismerné az eredeti sztorit, azok kedvéért elmondom, Bangkok Charlie nem őrült meg, esetleg csak rajongóvá vált. Nem tudom, mekkora a Belsőség és a Bangkok…..
Bali Az első bejegyzés...... 2008.03.15 07:51:44
Itt élek Balin az Istenek szigetén !Megpróbálom ezt a blog dolgot, ha esetleg valakit érdekel bali az írjon az emilemre...