Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mediocris1

2 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A boncolási és a toxikológiai eredmény is azt igazolja,hogy a fiam szervezetébe se drog sem alkohol nem mutatható ki , ennek ellenére a fiamat úgy kezelték, mint egy drogost  és ez okozta halálát. Tisztelt Praxis!   A fiam Dóra Árpád  2015.04.24-én péntek  este elment a barátaival darts-ni,4 sört…..
Előzőleg elmondtam nektek , hogy immáron hetedik éve élek depressziós betegként. Vajon így is érzem? Beteg?? Nem érzem, hogy beteg lennék és éppen ezért írok nektek, hogy  tudjátok ugyanúgy élhetjük az életünket mint egészséges társaink de a tudatosság a betegségbelátás nagyon fontos!! Ma…..
Mi jut először eszedbe a fotóról? Egy szó, egy mondat, bármi.  Fotó: Manuel Álvarez Bravo: El ensueño / The Daydream, 1931 (forrás: onlyoldphotography.tumblr.com)..
Üdvözlök Minden Kedves Olvasót! Bipoláris( mániás  ) depressziós betegként élem a mindennapjaimat .Igaz nem is igazán érzem ezt betegségnek még ha igen komoly dolog is ez. .Természetesen észben tartom, hogy létezik, pontosan szedem az előírt gyógyszereket és járok…..