Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Moniquole

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasod a blogot, de van olyan kérdésed, amire még nem kaptad meg a választ? Nosza, tedd fel a kérdést, és én megpróbálok válaszolni rá! Vagy kommentben, vagy akár egy teljes bejegyzésben! Kérdésre tehát fel! Üdv, Macska-fogó LEGYÉL PÁRTFOGÓ! Kérlek, ha tetszett egy cikk, vagy rendszeresen…..
Moniquole 2016.01.12 10:35:33
@Macska_fogó:
Köszönöm a gyors választ :)
Leo, ha fél általában a szekrény tetejére menekül, de gyakran mászik fel csak úgy aludni is. (De épp ahogy a keve tartja, szeret a fotelban is aludni, vagy kinyitja a ruhásszekrényemet és befúrja magát a puha ruhák közé).

Végigolvastam a Kemiről szóló blogot, tényleg nagyon hasonló a két macska jelleme. Megpróbáljuk majd párom jelenlétét minél kellemesebb élménnyé tenni neki, viszont nem tudom miben hibázhattam még.
Rendszeresen kapja a reggelijét és vacsoráját, majdnem hajszálpontosan ugyanabban az időben, bár az igaz, hogy vannak napok, mikor itthonról dolgozom és sokat vagyok vele, van mikor meg szinte csak aludni érek haza, de ilyenkor is próbálok eleget játszani vele.
Kérdeztem az állatorvost is, hogy mi a véleménye (kifejezetten természetes alapú nyugtató után érdeklődtem, hátha segít a kezdeti szakaszt elviselhetőbbé tenni mindenki számára), de a doki annyit mondott, hogy ne kényeztessem el túl a macskát túl sok figyelemmel és nem lesz ennyire féltékeny.