Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ica Hoffmann

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi történt? Kérés: Valaki mutasson már egy linket a KESMA-birodalmon kívülről, amelyik egyetlen értelmes érvet mond a felvásárlás mellett. Köszönöm. Válasz: A stratégiai ágazatok nemzeti tulajdonba vétele, nem? Reakció: Ezt mondják, azt láttam. De ha Gyurcsány csinálná ugyanezt, Orbán akkor is…..
  Hosszú Katinka saját, még csak formálódó szobrát döntötte le bántani akaró, sértő stílusával. Ezzel az egész magyar sportért szóló jogos üzenete másodlagossá vált. Tényleg nagy a baj a magyar sportban. A sokszorosára nőtt állami támogatás hihetetlenül alacsony hatékonysággal hasznosul. Soha nem…..
Ica Hoffmann 2016.01.11 17:58:02
Senki nem tudja igazán kívülről, hogy mi válthatta ki Katinkából, és férjéből ezt az indulatot. Mindenesetre az becsülendő, hogy nem is igazán saját magáért állt ki, hanem a sportolók jövőjéért.Én azt érzékelem, mint egyszerű magyar ember, hogy a sport világába is jócskán beleszólhat a politika. Véleményem szerint Katinka férje látja, hogy a foci mennyire meg van becsülve nálunk( anyagilag is !), ezért bátorkodott hangot adni annak, hogy az vízi sportban elért eredmények miatt, a politika figyeljen már oda, és tegyen érte többet. Évtizedek óta ez a sportág hoz a legtöbb hírnevet az országnak, és nyilván a sportolóknak is. Azt kell csinálni ami megy, és oda kell a pénzt csoportosítani, akik megérdemlik.Kiss László tényleg jó szakember, de ő is nehéz helyzetben lehet, hiszen Gyárfás nélkül ő sem tehet semmit. Hiába szeretnénk azt hinni, hogy nincs belső harc, sajnos a tények nem ezt igazolják. Ha valamit szét lehet verni, azt csak belülről lehet. Az összetartásnak, és a szeretetnek óriási ereje van. Azt kívülről nem lehet szétrobbantani sem.A belső harc, valószínűleg nem most kezdődött.Éppen most ért csúcsához, amikor is Katinka jó eszköz volt arra, hogy robbantson egy nagyot ! Lehet, hogy ezt már nem lehetett másképpen rendezni, csak a nyilvánosság előtt.Azzal egyetértek, hogy ez a hangulat nem tesz jót senkinek. Kulturált sportemberek ezt másképpen is megoldhatták volna. Miért nem fordultak például már előbb a miniszerelnök úrhoz, Orbán Viktorhoz.Valószínűleg előbb meg lett volna oldva a probléma, hiszen ő sem akar rosszat az országnak, és a sportolóknak sem, annak ellenére, hogy elfogult a focival szemben.