Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pollito81

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kétségbeejtő arra gondolni, hogy ha minden kórházból ennyi orvos elmegy külföldre, mi lesz velünk? rre mit mondanak azok, akik állandóan szidják az egészségügyben dolgozókat, orvosokat nővéreket egyaránt? Tisztelt Praxis blog!   Első felindulásomban írom ezt a posztot, kérem nézzék el nekem,…..
Pollito81 2016.01.12 16:26:58
@asztalosani: Te mindig mindenkivel ilyen primitív bunkó vagy?

Talán nem kóstólgatnának annyian ha nem csak a rosszindulat dőlne belőled...

És köszönöm nem kérek vissza semmilyen építő jellegű kritikát mert azt hiszem mindannyian tudjuk mindenre van valami frappáns magyarázatod..
Csak felhívnám figyelmedet, hogy ha egy kicsit emberibben fogalmaznád meg a mondanivalódat talán beszélgető partnerekre találnál nem pedig csak vita partnerekre.
Jó lenne, ha a vezetők érzékenyebbek lennének a problémákra, és tudnának normálisan kommunikálni az emberekkel Kedves praxis blog olvasók! Gondoltam megosztom veletek én is a történetemet. Előre bocsátom, hogy alapjába véve türelmes ember vagyok, de ami sok az…..
Pollito81 2016.01.11 18:07:52
@Endre.coli: Ezt képtelen felfogni számára az oktalan ócsárlás jelent boldogságot. Szerintem még sosem járt a kórházban de ő megmondja mi a frankó. Remélem nem lesz szüksége ellátásra vagy majd ha egyszer rászorul akkor is ezek az ocsmány gondolatok szapulások járnak a fejében... Annak a 19 éves lánynak legalább van tapasztalata és az észrevételét is meg tudta osztani kultúráltan.
Pollito81 2016.01.11 18:27:39
@asztalosani: Azok a középiskolákból odavezényelt Önkéntesek nem férnek hozzá semmilyen lelethez sem ahogy az általad megemlített portás sem aki mellesleg BIZTONSÁGI őr. Nem a kórház alkalmazottja! Kedvesek és segítenek így is a betegeknek pedig nincsen a munkaköri leírásukban. Nem is értem ki keverte oda hogy ők valamilyen szinten is belelátnának a leletekbe az önkéntes fiúk a sorszámhúzó előtt dolgoztak. És igem sajnos segítség kell mert míg egy teljesen egészséges ember jól eltájékozódik addig azoknak akik azt sem tudják milyen vizsgálatra érkeztek nagy szükségük van rá. Ők nem hisztiznek hogy megsértik a jogaikat. Tudják mit mondanak azt hogy KÖSZÖNÖM!!
Ritka kincs becsülendő!!
Pollito81 2016.01.11 19:39:56
@asztalosani: Nem azt mondtam hogy kritizáltad mindössze próbáltam feltárni a tényt miszerint a Biztonsági őr így is sok dolgot lát el nem hiszem hogy leletet szeretnének osztani 0-24 be :)

A fiúkat azért említettem mert igaz nekik táblájuk nem volt csak sárga megkülönböztető ruhájuk és semmilyen olyan dologba nem láttak bele ami megsértette volna a kedves jogait...Nem is igazán ők szúrták a hölgy szemét hanem az hogy aki leletet oszt miért nem ül be már 9:40 kor. Van hogy 11 ra alig tud beesni annyian vannak a betegfelvételin.
A mellettük álló két hölgy betegirányítók névjegytáblával névvel beosztással el vannak látva.

Nem tudom neked mi szúrja a szemedet. Tettél már panaszt valaha? A kórházi állapotok miatt, ha szerinted megalázzák ott az embereket?
Hidd el ha csak egy napot eltöltenél ott nem így vélekednél a dolgokról.