Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csótány

2 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Homárnak mindig fogas kérdés, mi legyen a "döglött vombatot találtam a kacsamájkrémben"-jellegű olvasói beszámolókkal. Hogy is állíthatnánk, hogy vombat volt a májasban, ha nem mi magunk vágtuk fel a gyanúsan dudorodó húsipari terméket? Nem is szoktunk ilyet…..
csótány 2009.01.08 23:50:04
Csótányirtás Hangya foci 2008.06.03 23:03:00
Mindig is jópofa elnevezésnek tartottam a hangyafoci kifejezést. Tudjátok, amikor nincs adás a tévében és fekete-fehér sokaságot látunk mozogni. Nagykoromra megtudtam, hogy rendes neve ennek fehér zaj. Nyilván komoly oka lehet annak, hogy mért éppen fehér ez a taj, de talán a…..
Egy társasház rendelt tőlünk csótányirtás szolgáltatást. Ezeket a képeket egy emeleti lakásban sikerült készíteni a hűtőszekrény elhúzása után. De a konyhában és a fürdőszobában máshol is szaladgáltak csótányok. Ez egy csöppet elhanyagolt lakás volt és a…..
addict Csótány a pizzásdobozban 2008.02.13 09:07:00
A világ különböző pontjairól érkező reklámokat elnézve néha nem tudom eldönteni, hogy viccnek szánták az alkotók, vagy a reklám kiagyalóinak tényleg teljesen elment az józan eszük. Elképzelhető, hogy valóban jó ötletnek tartották, hogy pizzás dobozok aljára olyan…..