Regisztráció Blogot indítok
Adatok
M3sh

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
jateknaplo.blog.hu Life is Strange 2016.07.22 12:47:21
Első ránézésre az ember egy átlagos, klisékkel telepakolt tinidrámának tartaná a játékot, ami nem teljesen alaptalan feltételezés, de el kell ismernem, a Dontnod srácai maradandót alkottak. Az öt epizódra osztott játék nagyobb érzelmi hullámvasúton vezeti végig a játékost, mint egy egész Trónok…..
jateknaplo.blog.hu Ditto 2016.06.10 11:47:21
Ki ne szeretné kikapcsolódásként az agytekervényeit tornáztatni? Ahogy a puzzle platformer játékok általában, úgy ez a játék is tökéletes erre a célra. A Ditto kezdetben könnyű, majd egyre komplikáltabb, új mechanizmusokat vezet be. Mit is mondhatnék, egy tipikus Nitrome játék. A játék aláfestő…..
jateknaplo.blog.hu Software Inc. 2016.03.07 09:35:16
Véleményem és tapasztalatom szerint kétféle játékos létezik: az, aki ránézve egy menedzsment játékra sírva menekül és a másik, akit nem lehet felkaparni a gép elől, ha egyszer leült játszani egy ilyennel; és természetesen a kettő között végtelen számú egyéb kategória van, folyamatos átmenettel, csak…..
Ha csak elhangzik, hogy SP, kinek ne jutna eszébe egy magyar „énekes”. Ezeket az olvasókat kérjük, kapcsolják ki a készüléküket. Akinek a South Park jutott először eszébe, az pedig olvasson tovább, ugyanis ideje kicsit közelebbről megismerkednünk az Igazság Botjával.A lassan két éve megjelent…..