Regisztráció Blogot indítok
Adatok
deusex

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bársonyos csúsztatás, illetve spanyolviasz a hír, ami a zárójeles rész nélküli címmel kering a világ körül. A berlini Humboldt Egyetemen megállapították, hogy az alkohol agykárosító hatása sokkal erősebb fűvel, mint magában. A tesztet terhes patkányokon végezték, a károkat…..
w Tégy a gyűlölet ellen 2008.04.11 06:30:00
Valami Charta-féleség bújt elő a héten, a jóérzésű polgárok kimennek az utcára, és demonstrálnak a fasizmus ellen. A társaság egészen szívderítő: fideszesek, liberálisok, szocialisták állnak ki együtt, mert bár alig valamiben értenek egyet, de most mind veszélyben érzik…..
Akik eddig azért hagyták ki Albert Hoffmann alapművét az LSD, My Problem Childot, mert mindig összeszaladtak a betűk a könyvben, annak itt van egy szupertömör változat. Kiderül belőle, hogy miért és mire jó az LSD, bár a témához képest nem eléggé színesen illusztrálták.…..
w Dömdödöm 2008.03.12 06:30:00
Eddig se volt minden világos, de most már végképp kiborult a sötétség. Nem a szög bújt ki a zsákból, hanem egy fallosz, a Navracsics Tibor álarcával a hegyén. És így szólt: a lenépszavazott forrásokat lottóból kell pótolni. Igazán rájuk bízhatjuk az országot, már…..