Regisztráció Blogot indítok
Adatok
yasha

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
...hogy kezdek belejonni es milyen "ugyes" vagyok...akkor jon egy olyan nap, mint a mai...pedig pelenkacserebol mar indulhatnek versenyen is... Tegnap tenyleg szepen alukalt es evett kb. 3 orankent, setalni is elmentunk, apa is jott velunk es Erikaek is, plusz Erika Balazsa is jott velunk:) aztan…..
Our life in California Eltelt a nap 2012.06.12 22:43:00
Sajnos arrol nincs idom irni, hogy mi tortent tegnap, de azt bizton allithatom, hogy tegnap nagyon kooprativ volt a lanyom, csak estere fardt el es en is...sirtam is volt minden meg reggel is, aztan megraztam magam es kezdodjon a nap...de a mai nap katasztrofa, akarmit csinalok semmi nem valik…..
Tegnapi hír a Joystiq-n (illetve az AppDatán): már több mint 80 millióan játszanak Facebookon a Farmville-el, egészen pontosan 80 920 421 ember. Nagyjából annyi, amennyi Németország lakossága. Vagy két Lengyelországé. Vagy nyolc Magyarországé. Vagy negyvenhét Budapesté. Elég…..
yasha 2010.02.22 23:19:27
Stöki banyek, mit nem lehet ezen érteni? :) Mer'hogyakkor miért is jó gitárhősködni? Abból mit látok? Jön a "kotta": sárga-sárga-piiiiirosaztán-kéééééekelnyújtva-zöld-zöld-zöld-piros-megintkéééééék :))
Na jó, azért élveztem azt is :D Lelkes fiatalka srác átkarolt, mondván segít a lefogásban, és együtt téptünk vmi AC/DC számot :D

Node maradjunk a farmville-nél. Épp most kész az istállóm, lovak bepakolva, egy sem nyihog, nem ázik már.
Meglátogatom a szomszédos farmokat, beetetek, szörnyülködök azon, hogy képesek egyesek úgy farmot építeni, hogy a farmház mellett rögtön ott a csirkeól, meg a disznók... hát jó ennek hajnalban heveny kotkodácsra meg malacszagra ébredni?! Márpedig tervezni kell! A Dezsőnek meg meg kell halnia! (fúúú, télleg, kéne disznóölés is a farmville-be! Lehetne menni szomszédos torba! :D )
Jó dolog, hogy sok "küldetéshez" kell az együttműködés. Legyen vala 40 pipis pipitáram! S lőn, mert a kedves barátok jönnek és támogatnak. Megvannak az eventek is: mindszentek, karácsony, farsang, lunar event by China... most mennyivel rosszabb ez mint a WoW, ahol minden este majdnem ugyanazt a moncot gyakja a nép halomra, hogy végre valahára kiessen a hőn áhított kard/pajzs/stb., amire az egész parti nyáladzva ugrik...
Ugyanolyan kocka mind :)
Juteszembe: kéne már teamspeak a farmville-hez is :D Lehetne kofásan kurjongatni, hogy: "Itt az aranytojás, ki lesz az első?" :)
 Kicsit nehézkesen, de ma elkezdte kommunikálni a T-Mobile az év talán legkedvesebb céges húzását, ti. hogy a nép kérésére elkészíttetett egy karácsonyi dalt, annak a teljes változatát, amit a most futó reklámban az autóval a hóba ragadt barátjának/férjének énekel a…..
(Mindenki megnyugtatása végett: Bár ez a bejegyzés nem erről fog szólni, igen Olenka már itt van hétvége óta. Azóta már össze is vesztünk egyszer mint állat. Aztán kibékültünk. Hát így megy ez.)   Nos emberek, akárhogyan is, de lassan már egy hónapja itt tengetjük…..
A jakartai drámai napok azzal értek véget, hogy Mr. Darman a matarami egyetem Jakartába kiküldött koordinátora, az orientációs hét utolsó napján közölte velünk: másnapra már meg is vette nekünk a repjegyet. Így nekem sem maradt más választásom, mint a többiekkel együtt…..
Jakarta legjellemzőbb tulajdonsága már a repülőgépről szembetűnik: megdöbbentő  ahogy türkizkék tenger felett haladva egyszer csak jól láthatóan belerepülünk a várost beburkoló szürkésbarna szmogfelhőbe. Landolásunkat követően az egész darmasiswás szervezés…..
A kairói dzsumbujból Kuala Lumpurba megérkezni, olyan volt mint az utcai hőségből belépni egy kényelmes légkondicionált szobába. A hasonlat csak azért sántít, mert Malajzia fővárosának egyetlen kellemetlen tulajdonsága a fullasztóan párás és meleg klíma. Azt, hogy…..
"Május 1. kezdettől fogva internacionalista ünnep volt. Azoknak az erőknek nemzetközi seregszemléje, amelyek küzdenek az elnyomottak felszabadításáért, harcolnak a kizsákmányolás ellen, harcolnak az új szocialista társadalom megteremtéséért. Ebben a többszáz milliós harcos…..