Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ancika13

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy ideje ki akarom cserélni a tűzhelyemet, mert a sütő ezer éves, a kerámialapom pedig csupa karc és különben is öregebb, mint a keresztlányom (11). Így elkezdtem nézelődni, majd rájöttem, hogy semmit nem tudok az indukciós főzőlapokról, azon kívül, hogy divatba jöttek és menőn néznek ki. Így hát,…..
Ancika13 2021.08.28 22:16:24
@Emrik: egyszercsak, de akkor is jól jön. Na meg az élvezet, hogy felteszek pl. vizet forralni 3-at pittyeg és már forr is. Ezt össze sem lehet hasonlítani a hagyományos főzőlapokkal.
Jóideig tartó parkoltatás után újra előtérbe került a Crock Pot edény nálunk: kiváló alaplevet, nagyon jó állagú gombát, kellemes ragukat készítettünk benne, de ezekről majd később. Szilárd elhatározásom volt, hogy kipróbálom, mit lehet kihozni a lassúfőzőből lekvár…..
Ancika13 2016.02.01 11:34:49
@retinax: Tutira eláll! Már azért is, mert amikor kész van, hermetikusan lezárva és a feje tetejére állítva csírátlanított lekvárod lesz. Csak azért merek így nyilatkozni, mert már csináltam és nagyon bejött! Már 3. évesek lesznek a lekvárjaim, kicsit túlfőztem magam, de még mindig finomak és fogyaszthatók!