Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SteveLacky

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem szoktuk előre megírni az útiterveinket, mégis csak jobb, ha már a tapasztalatok is benne vannak, amikor haza értünk. De ez most annyira kúlnak tűnik, meg lehet, hogy nem lesznek később ennyire jó árak, ezért kivételt teszünk. Hajón alvás olcsón és kényelmesen, több sziget felfűzve és egy új,…..
Jönnek a téli menetrendek és a Ryanair egyelőre szereti Budapestet. Új, ráadásul naponta közlekedő járat indul Nürnbergbe és Berlinbe, sűrítenek Brüsszelbe, de ami a legjobb, napi kettő is lesz Rómába, érdemes lesz egy napra is kiugrani az olasz fővárosba. Elkezdte a Ryanair feltölteni a jövő téli…..
SteveLacky 2016.02.10 11:48:37
@cradbox: Én nem a közönségért fizetek. Miért fizessek 2-300EUR-t ugyanazért? Hisz a cél: elvisz A-ból B-be. De eddig elég sokszor repültem Ryannel, semmi gond nem volt sem velük, sem a szolgáltatással, sem az utasokkal. Mert esetleg 1-2 eset előfordul a napi több száz járatból, azért nem lehet általánosítani. A csomaggal sem olyan szemetek, mint a WIZZ, és árban, minőségben sokkal jobbak. De nem vitatkozom, kinek mire telik. Sok hozzám hasonló diplomás utazik így. De persze az nekem csak előny, hogy aki megfizetheti a nemzeti légitársaságokat az azzal megy, így nem emeli a fapadosok árait.
Köszönettel:
Steve
SteveLacky 2016.02.10 13:15:19
@AirFrance KLM: Hmm, kicsit sántít az érvelésed. Az autós hasonlat az inkább arra vonatkozik, hogy Boeing737 vagy Boeing737. :D Hmm, bár különben tudom van különbség, de azért nem trabant vagy BMW. Egyébként lehetne BMW-m, de nem azzal járok, mert szintén nem nyújt annyival többet, mint egy másik légitársaság. A 4-5szörös különbséget nem éri meg. Nem véletlen veszteségesek e légitársaságok. Nos, nem vitatkozom, kinek a pap, kinek a papné. A Nemzeti légitársaságoknál is lehet hallani gondokról, vagy éppen problémás utasokról. Hisz az utast nem válogatja meg a légitársaság, és sok pénzes emberke gondolja épp úgy, hogy bármit megtehet a repülőn. Ha ismét emelkedik az olaj, akkor az AF/KLM lehúzhatja a rolót :D :D :D.