Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Eszter Csigi

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Múlt héten jelent meg Zozie írása, melyben felsorolta, melyek azok a dolgok, amik miatt jó Grazban élni. (Természetesen a Tíz dolog-sorozat keretében.) Most jöjjön az „ellenposzt”, melyben az idegesítő dolgokat írta meg ugyanő, hiszen így lesz kerek a történet. Két dologra…..
Utolsó előtti epizódjához érkezett a Trónok harca utolsó előtti évada. Az HBO-n hivatalosan hétfőn este debütált a hatodik epizód, aminek eseményeit ebben a posztban spoileresen tárgyaljuk...
Eszter Csigi 2017.08.22 13:21:55
@vau: az eddigi legjobb összefoglaló
„Kösz a halakat” – kezdte sztoriját (pontosabban annak újabb fejezetét) P. Peitsch, és aki követi valamennyire a blogot és olvassa a kommenteket, az már sejtheti, hogy ma nem fog unatkozni. És nem téved. Jöjjön tehát egy nem akármilyen út a németországi szexipartól Budapesten át a fekete-erdei…..
Eszter Csigi 2017.08.10 15:57:25
@Pink Petsch: rendben,viszont a partner szájában is lennie kell eg, vérző sebbnek,valljuk be őszintén erre kicsi az esély.Anno jártam meg AIDS prevenciós előadásokra,mèg itt is kihangsúlyoztàk,hogy igy nem.Azert nem kell fölenyeskedni mert nem vagyok tisztában a fogínyed állapotával.
Eszter Csigi 2017.08.10 15:57:29
@Pink Petsch: ez nem valami jo példa,mivel eddig nem errol volt szó,hanem a csókròl
Eszter Csigi 2017.08.10 16:15:33
@Pink Petsch: értem persze,összeveszni pedig pláne nem fogunk ezen.Ártani nem art az a teszt.