Regisztráció Blogot indítok
Adatok
taxpayer

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elhagyni Budapestet Szomszédok No2 2009.12.01 17:30:00
Amikor megtudtuk, hogy mögöttünk egy orvos házaspár lakik, megnyugodunk, na, velük biztos nem lesz semmi bajunk, orvosok tehát művelt, tanult emberek, tehát az együttélés szabályait biztosan tiszteletben tartják.Hát persze…Az első vizuális kapcsolat apropója az volt, hogy az…..
w Kérem kapcsolja ki 2009.10.29 05:30:00
Mivel a gyerek lelkileg vashiányos, viszonylag gyakran kell őt gépek közelébe vinni; az mindegy neki, hogy mozdony, autó vagy hajó, csak nehéz gép legyen. Erre szerencsére sok lehetőség van a kisvasúttól a múzeumon át a veteránautó-kiállításig, csak azt sajnáljuk, hogy katonai…..
Egy új sorozatot indítanék, hasonlóan a Reakció és a Vastagbőr blogoknál megszokott "Ilyen ország nincs is" kategóriákhoz. Nos, ebben a kategóriában azok lesznek, amelyek sehol máshol nem történhetnének meg a biztonság, vagyonvédelem területén, csak ebben a csodás…..
Volt már sok autópályás történetünk, ebből nem egy foglalkozott a három sávos M7 szakasz azon problémáját, hogy az autósok igen nagy százaléka nem tud mit kezdeni ennyi sávval és egész egyszerűen úgy gondolja, hogy akkor itt most nem kell jobbra tartani, úgyis el tud menni…..
                  Tegnap este lejött egy olyan cikk az Indexen, amitől még a a legvisszafogottabb embernek is fröcsögő nyállal kommunistázni támad kedve. Megint az ügynökügy került elő, az 1956-os intézetnek sikerült azonosítania a Nagy…..
 A Reakció szerkesztőségének levelezőlistáján természetesen elszabadultak a vélemények a vasárnapi választások után. Az SZDSZ siratása mellett a Jobbik-feladvány foglalkoztatott minket leginkább.  A következő évek magyarországi közéletét biztosan átalakító párt…..
w Bűn és bűnhődés 2008.06.26 06:00:00
Orbán Viktor kitapogatta a csapdát a saját fenséges kezével. Éppen azt a vermet, amit olyan ügyesen ásott meg Gyurcsány Ferenc köré. Félmillióra saccolja a Szonda a veszteséget, ennyien tántorodtak el a Fidesztől a Kéri-beszéd hatására, ahol pedig semmi olyat nem mondott, amit…..