Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Írd be a képen látható betűket

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 24.hu szúrta ki a Mérték Médiaelemző Műhely észrevételezése után, hogy az MTVA augusztus 22-i Híradója, hogy is mondjuk, hogy érthető legyen, megint nem a teljes igazságról számolt be egy hír tálalásakor. A rendkívül szomorú történet azzal indult, hogy augusztus 21-én a törökországi Gaziantep…..
Írd be a képen látható betűket 2016.08.27 11:15:41
@Tyeplica: igen, köszönöm szépen.
Csak arra akartam utalni, hogy ezt a gyereket az utcán kapták el, nézd meg a részleteket, itt nem valószínű, hogy volt ilyen készülék náluk, de akár lehetett is. Amit írsz, azt inkább megtalált ismeretlen csomagoknál használják (pl. amerikai reptér, stb.), nem az iraki utcán.
A többi megjegyzésem inkább a sztorira vonatkozott (maszkos fegyveresek rabolták el, rákényszerítették, stb.).
Gondolom így már könnyeb lesz azoknak akik előző nap az esküvőn átélték a robbantást (áldozatok és hozzátartozók), persze minden elkövető és potenciális elkövető ártatlan., itthon is így van.
Írd be a képen látható betűket 2016.08.27 10:27:24
@Tyeplica: igen, tudom. Ez ott van minden iraki rendőrörsön a tizedes zsebében (nézd meg a képet). Látszik, hogy készültek.
Írd be a képen látható betűket 2016.08.27 10:31:17
@mohaa: ma már voltam. Ez a háttérképem is. Remélem hozzád is jut belőlük, nem csak hozzám, itt már vannak elegen.
Tényeket nem nézek. Egyébként mire gondolsz és honnan tudod a tényeket? Az rtl-ből? Vagy a fidesz híradóból?
A Való Világ legutóbbi szériájának legostobábbnak tűnő versenyzője (pedig elég nagy volt a konkurencia, ugye) a tévéműsortól megkapta a neki járó 15 percet, de élni nem nagyon tudott vele. Pár fotózás, reklámkampány, vidéki hakni belefért a dologba, de utána elfogyott a lé, és valamihez kezdeni…..
Írd be a képen látható betűket 2016.06.17 20:11:31
@Jóska Pista: Igaz!
Szerintem kedves, szimpatikus, tehetséges lény lehet, aki - és ez itt a legfontosabb - nem lett sem politikus, sem újságíró, sem jogász. Ezáltal - minthogy immáron keményen meg kell dolgoznia a napi betevőért - még előre is lépett egyet a képzeletbeli ranglistán! Így utólag odaadhatnák neki a VV második helyét. Mégsem lehet mindenki blogíró.
Na, jó, a bealvás az télleg durva, dehát a kezdők...
Facebookon jelentette be Vujity Tvrtko, hogy vége lehet a találgatásoknak, ugyanis megszületett a döntése, hogy hova megy dolgozni a TV2 után. Nem RTL Klub, nem az Egyesült Államokba, hanem. Hanem. Gondolom a petárdákat egy másik FB-posztra tartogatja, annyi biztos, hogy Magyarországon…..
Írd be a képen látható betűket 2016.04.11 17:35:09
4 éve nincs köztünk köztársasági elnökként Schmitt Pál. A diplomamunka botrányban elbukott elnök lemondása videókkal és mémekkel:..
Írd be a képen látható betűket 2016.04.03 08:37:49
@European citizen: viccesnek hangzik, de IGAZ!

egyébként a rendszerváltás óta a következő pozitív fejlemények történtek:
1. szdsz-mdf-kisgazdapárt kiesése a parlamnetből (jó, tudom, h csak félig még ott vannak, de akkor is)
2. az áLamfő bukása
3. G-nap

A negatív fejleményekről -terjedelmi okok miatt- most nem írok...
A hozzánk eljutott dokumentum alapján megírtuk, hogy a Kállay-Saunders Band képviselői (kiadófőnök, menedzser és az egyik tag a zenekarból) megegyezett A Dalt gyártó Apropó Médiával arról, hogy a cég nem követett el hibát az élő műsorban. A dokumentum szerint Kállay rendesen, C mollban hallotta a…..
Írd be a képen látható betűket 2016.03.03 22:34:33
@turorudi:
aki egy sms-t küld be ilyen műsorokra, azoktól 4 évre meg fogom vonni a szavazati, kommentelési és internethasználati jogot, amikor hatalmora kerülök. Aki 2-t küld be, annak 2-szer 4 évre.
Aki 20-at küld be, mint te, annak (mivel már írástudó vagy) ez elégge életfogytignak fog kinézni.
Aki a dalt-t nézi, vagy ide küld be sms-t, annak mindezt kétszeres szorzóval.
IDIÓTA!
Amore: A szerelem. Vitathatatlan, hogy Egész Itália kitűnő díszlet szerelmes légyottokhoz, mert vagy a tengerparti homokban ülünk a végtelenbe révedve, vagy egy hegytetőről bámuljuk a várost, vagy a Colosseumnál, esetleg a Ponte Vecchio mellett beszélünk meg egy randit. Ráadásul senki nem…..
JogÁsz Ég az arcom 2016.02.08 11:34:38
"Ég az arcom, mert az igazságszolgáltatás érezhetően a politika befolyása alá került”. Bárándy Péter ügyvéd még az első Orbán-kormány idején mondta elhíresült szavait. De ki emlékszik ma már a Schlecht Csaba ügyre, a 88 millió forintos adótartozással megszüntetett 13 cégre? Ma már a 168 óra sem…..
Írd be a képen látható betűket 2016.02.08 23:37:05
@paragrafus:
igen, ezt mindig leirod, amikor ez a gusztustalan fereg szoba kerul, talan igaz is a tortenet.
En azonban meg emlexem mennyire rendben volt minden, amikor ez a masik gusztustalan barandi fereg volt a hatalomban, amikor minden bunozonek voltak jogai (csakugy mint ma), az idesapja is szorgalmasan vedte a .....
a pulyaja meg a mszmp ben ul a parlamentben
Pontosan ez a kérdés kezdte el birizgálni a Derek Brewer nevű menedzser (Dying Fetus, Veil of Maya) fantáziáját, amikor meghallotta, hogy a Thy Art Is Murder egyik gitárosa a folyamatosan a zenekarba feccölt, de vissza nem térült pénz miatt lécelt le. Emberünk osztott-szorzott, majd a…..
Írd be a képen látható betűket 2016.01.08 01:04:20
@Eltévelyedés:
ezt en sem ertem.
Eliras vagy vicc? 10 dollar/nap a zeneszeknek???
Segitsen valaki aki erti...
Vagy kozmunkasok jatszanak?
      Ha a "konečné řešení" kifejezést beírjuk egy cseh-német fordítóprogramba, akkor az Endlösung-ot kapjuk fordításként. Benes Eduárd Csehszlovákiájában a szudétanémetekkel kapcsolatban használták a "konečné řešení"-kifejezést és ez nagyjából két és fél millió német deportálását jelentette. Több…..