Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ben Reilly

11 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Half Pécs Squad Film Noir (2007) 2008.11.21 19:20:00
Tegnap úgy döntöttem, időmből kifolyólag, megnézek egy filmet. Mivel ezen a héten elég gyér a kínálat az újdonságok között, be kellett vizsgálni az ,,én ezt meg akarom nézni” kategóriába eső Film Noir-t. Mivel itthon csak egyetlen moziban játsszák (Kossuth), egyetlen…..
A listázások korát éljük, ez van. Heti rendszerességgel emlékezünk meg, hármas-négyes-ötös-tizes fogatokban pocsék filmekről. Nem csak az abszolút nulla kategóriásoknak lesz itt helye, a nagy csalódások, az elrontott ötletek szintén sorra kerülnek és természetesen, szigorúan…..
Október 31.-én eljött Halloween éjszakája. Kis gyerekek beöltöznek mindenfajta ,,félelmetes” jelmezbe, majd házról-házra járva, minél több csokit szednek be gyanútlan áldozataiktól. Egy jó poén, ami itthon ugye kimerül a különböző szórakozóhelyek pénzkereseti…..
Sokak számára ismerősen csenghet John Woo neve. A pisztolypárbaj egyik megreformálója nem csak a filmvilágra, hanem a videojátékokra is nagy hatással volt. Az első nagyobb sikert egy finn stúdió a Remedy könyvelhette el, Max Payne című alkotásukkal. Ki ne emlékezne a sz*rrá…..
Képregényadaptáció? Vámpírok? Penge! Majdnem, csak más időben, más helyszínen és legvégül más felállásban. Barrow egy nagyon kicsi, alig lakott, mindentől távol eső település. Teljesen unalmas hely, de mégis megkapta a főszerepet, nem véletlenül. A sztori elején, mint…..
Volt egy első rész, ami számomra nem az undorító tini horrort jelentette, hanem egy új dimenziót. Egy következő lépcsőt, ami nem a vérrel akart tarolni, hanem a nyomasztó, már tényleg beteges hangulatával. A záró képsor pedig csillagos 5-ös… Nem ecsetelem miért, nézd…..
Voltak anno minőségi horror filmek, nem kiemelkedő alkotások, de elviselhetően nézhetők. Jött a következő generáció, értem itt a Resident Evil féle irányvonalat, na a mostani alany még ezen is túltesz, a közepes élőhalottas meggyalázása (minőségihez nem is merem…..
Half Pécs Squad 88 Minutes (2007) 2008.08.15 01:30:00
Jack Gramm egy igen közkedvelt egyetemi professzor. Egy bulin megünnepelik a tanár sikerét, mivel  Jon Forster kivégzése neki köszönhető. Egy ember, akit nők megerőszakolásával és meggyilkolásával vádolnak.  Minden jónak egyszer vége szakad. Jelen esetben egy telefon az…..
,,Al Pacino több mint huszonöt éve folytat mély és őszinte beszélgetéseket barátjával,az ismert újságíróval és bestseller-szerzővel, Lawrence Grobellel. Most első alkalommal jelennek meg a színész és az író között lezajlott beszélgetések, amelyek beavatják az olvasót…..
Half Pécs Squad Felon (2008) 2008.08.12 21:15:00
Főszereplőnk a végtelen rendes, saját vállalkozást vezető családapa, aki készül hat év együttlét után elvenni barátnőjét. Minden szép és jó, amíg egy éjjel arra ébrednek betörés, áldozatává váltak. Portert a családja védelme miatt, a bíróság elítéli, 3 év…..
 BérgyilkosEgy rövid bevezetés, nem másról, mint amit a kezünkben tartunk Lawrence Block elhozta számomra az elmúlt 5 év egyik legszórakoztatóbb könyvsorozatát. A téma is igen találó, egy bérgyilkos napjai. Nem egy tipikus könyv, nem, nem a gyilkolásról szól, nem arra…..
Half Pécs Squad The Dark Knight 2008.08.08 12:51:00
 Mikor azt hinnénk, három ember elég egy város megtisztításához, feltűnik a megtestesült gonosz, aki nem csak a jók, de saját fajtájának is esküdt ellenségévé válik. Újból egy film, aminél a képregény a fő motívum, hiányzott nekünk, merülhet fel a kérdés. Egy…..
Ben Reilly 2008.08.08 14:59:29
Remélem nem sértek meg senki, de bemásolom lustaságomból fakadóan az egyik adatbázisról:D

Peter Parker legfontosabb barátja minden kétséget kizáróan, saját maga. Ben Reilly Peter Parker klónja, azaz a DNS-éből újra létrehozott önmaga. Kettőjük kapcsolata, nem volt súrlódásmentes, főleg, mert Ben Reilly akkor jelent meg újra Pókember életében, amikor az a mélyponton volt, és egy cseppet sem bízott meg benne. Még a kezdetekben a Sakál hozta őt létre, mert így akart bosszút állni Pókemberen. Annak idején a Pók-klón látszólag meghalt, de később kiderült, hogy csak elment New Yorkból. Öt évig csavargott Amerika tájain, de amikor megtudta, hogy May néni kórházba került, nem tudott tovább távol maradni. Visszatért, fölvette a Skarlát Pók identitást, és igazi hőshöz méltóan segített a rászorulóknak. Közben visszatért a Sakál is, és igyekezett pokollá tenni mindkettőjük életét azzal, hogy összezavarta őket, melyikük a klón és melyikük az eredeti. Végül Ben egyik barátja teszteket végzett el rajtuk és kiderült, hogy Ben Reilly az eredeti Peter Parker! Ekkor kis időre át is vette a Pókemberséget Petertől. Ez idő alatt sikerült neki kialakítania egy egészen új baráti kört, munkát szerzett a Daily Grind nevű kávézóban, mint felszolgáló és még barátnőt is talált magának. Készített egy új Pókember ruhát az eredeti piros-kék és a fekete Pókruha keverékéből. De a Zöld Manó 1 visszatérésével a pályafutása lezárult és Ben meghalt, amikor a Manó röp-deszkája átdöfte a testét hátulról.