Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ibi !

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Momentum szerint 266 151 aláírást gyűjtöttek össze az aktivisták, a sajátjaik, illetve az ellenzéki pártokéi, mint mint az LMP, az Együtt és a Párbeszéd. Ez majdnem a duplája a szükséges mennyiségnek...
Ibi ! 2017.02.18 10:57:28
@Tibi !: "Akkor ugráltál volna, amikor az athéni olimpián elvették a magyaroktól az aranyérmet!"

Ja, tényleg, jó, hogy hozod: a két ártatlan mszp-s aktivista! :)))

www.nemzetisport.hu/migralt_cikkek/20040829/nob_annus_mas_vizeletet_adta_le

Annus Adrián belépett az MSZP-be. Szóvivője szerint a doppingügyben elhíresült kalapácsvető mindig is baloldali érzelmű ember volt, most pedig egy felkérés nyomán jelenlétével kívánta segíteni a lakhelyén, Jákon alakuló alapszervezetet.

index.hu/belfold/annus0114/

Szegény elvtársakat még a (Siemens) AG is húzza! :)))
Ibi ! 2017.02.18 11:07:52
@Tibi !: Egy alomból valók vagytok, kár tagadni, te csaló, tolvaj köcsög. Ott van fent, hogy más vizeletét adta le. (NOB)
UPDATE: Borkai Zsolt: "...(az ellenzéki pártok) ...sajnálatosan kivonultak az olimpiarendezés támogatása mögül, és elkezdték a magyar társadalmat is megosztani. Ezzel a tevékenységükkel nagymértékben meggyengítették és gyengítik folyamatosan Budapest esélyeit, gyengítik Magyarország…..
Ibi ! 2017.02.18 08:20:07
@BaIt: Ne bomolj, tolvaj, szégyent hozol a becsületes baloldalra! (Vigyázat, oximoron!)
A Párbeszéd kiszáll saját előválasztási akciójából. Túl azon, hogy az ötlet sem volt túl acélos, az előválasztást végül Botka fúrta meg és tette a sírba. Egyelőre nem világos, hogy a P csak az előválasztásról szóló tárgyalásokat hagyta ott, vagy egy nulla és egy százalék közötti támogatáshoz…..
Ibi ! 2017.02.18 07:56:26
@Andráska8: Helyes! Reméljük, a 14,9% összejön nekik. Együtt. :))
Párkeresés 30 felett... Az életünk során folyamatosan szerezzük a jobb és rosszabb tapasztalatokat, majd lassan azon kapjuk magunkat, hogy úgy beszélünk, vélekedünk, mint a régi öregek, akiket anno kinevettünk vagy azt mondtuk, na hát én biztos nem fogom így gondolni vagy tenni. Egy bizonyos kor…..
Ibi ! 2017.02.18 03:07:51
@Sadist: Most komolyan: van, akinek ez a Vin Diesel bejön? Na, én ilyen nővel nem is kezdenék. És akkor még nem is beszéltünk a "művész úr" intellektuális kvalitásairól.
A Mandiner 2010 óta minden új év első napjaiban évértékelő sorozatokat közöl, idén is így teszünk. Pintér Bence írása.   Emlékszik még valaki a keményen dolgozó kisemberekre? Vagy a halálbüntetésről szóló vitára? 2015 elején, amikor még bajban volt a Fidesz, úgy tűnt, ezek egyike lesz az új…..
Ibi ! 2016.01.11 15:23:41
@Kampfer: "Szerintem a családok támogatása és kedvezőbb helyzetbe hozása (retorikai fogásokon túl természetesen) üdvözlendő és támogatható lehet."

Annál is inkább, mert a "fogyik a magyar" (ahogy vicces liberális körökben csúfolódni szokás) pontosan felfűzhető retorikailag következetesen a "megélhetési bevándorlók helyett" vonalra, az ellenzék reakciói meg megint takkra pontosan kiszámíthatók.
Kényszerbagoly Kérdeznék én is 2016.01.07 00:47:10
Szinte az egész média beszámolt a Kölnben szilveszter éjszaka történtekről, de számomra most sem világosak az események. Kérdéseim: Hogyan lehetséges, hogy ezer! fiatal muszlim férfi garázdálkodott részegen Köln belvárosában, miközben karácsony és szilveszter között fokozott terrorveszélyre hívta…..
Miért nem gondoltak arra, hogy az állítólagos csőcselékben öngyilkos robbantók is lehetnek?   Valamit nagyon, de nagyon nem értek. Jó, jó. Én is láttam az Euronews január 5-ei, keddi, késő esti riportjában a német lányt, aki öntudatának teljes komolyságával nyilatkozta, hogy egyéni…..
Ibi ! 2016.01.06 22:08:46
@♔bаtyu♔: OK, akkor talán máshol még találkozunk. Amúgy én pont az Origo polfórumán kezdtem anno, talán a 2002-es választások után, a tiédhez hasonlóan rövid nicknévvel, ami itt a blog.hu-n is azonos volt, nem is volt másik se ott, se itt. Eddig. Vicces, hogy pont egy ilyen semmi - valójában tényleg nem tudom mi, talán Soros? - miatt kellett, de nem szeretek elvarratlan szálakat hagyni.

Az ilyen blogok tényleg kiszorulnak: a piroslapokat évek óta nem láttam a ketrecben (van még egyáltalán?) a dotoho is dohog, bár ez a Botond névvel megvert :)) magyargyűlölő "csehszlovákkém" hivatalos alkalmi szerzővé avanzsált az Indexen. Vincentet meg nem olvasok, hiába nyomatják.
Ibi ! 2016.01.07 09:11:29
@midnight coder: A 3 millió németországi török fele sem beszéli a nyelvet, noha évtizedek óta No.-ban élnek:
kitekinto.hu/europa/2012/04/03/a_nemetorszagi_torok_kisebbseg_helyzeterl

Jóval a migránsválság előtti tárgyilagos cikk, kiderül belőle, hogy az integráció nem egy sikertörténet. Wir scheissen das.
      Ha a "konečné řešení" kifejezést beírjuk egy cseh-német fordítóprogramba, akkor az Endlösung-ot kapjuk fordításként. Benes Eduárd Csehszlovákiájában a szudétanémetekkel kapcsolatban használták a "konečné řešení"-kifejezést és ez nagyjából két és fél millió német deportálását jelentette. Több…..
Ibi ! 2016.01.07 00:00:43
@incze: Most függetlenül attól, hogy az idei (tavalyi, eljövendő) migránsok hány százaléka tekint így az európai nőkre, én amondó vagyok, hogy semmi keresnivalójuk nincs itt. Akkor már inkább millió Fekete Pákó.