Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kolbace

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néhány napja sejtelmes infomorzsákat csepegtet a Google Magyarország a magyar újságírók inboxába. Az első hivatalos email tartalma az volt, hogy:A Google szeretettel meghívja önt sajtótájékoztatójára.További információkért találkozzunk holnap ugyanitt, ugyanebben az időben!A…..
Nos, múltkori felhívásunkban arra kértünk benneteket, hogy küldjétek el nekünk emailben azt a magyar fejlesztésű webdizájnt, amit a legjobbnak, legszebbnek gondoltok. Sokan saját alkotásukat küldték be, de vannak, akik egyszerűen csak saját esztétikai érzékükre hagyatkozva…..
kolbace 2009.02.19 11:02:16
@Hunter76:
"Jók az eredeti ötletek...
www.deluxe.hu
vs
www.luxurythermalhotel.net "

Azért annyi közös nincs bennük, ugyanazt a színpalettát használják. Ez előfordul.
Bár jó ideje közismert, hogy az európai nagyvárosokról is készülnek utcaszintű panorámaképek a Google Maps "Street View" nézetéhez. Ugyanakkor Budapesten egyelőre még nem sikerült lefülelni a komótosan haladó fekete Opel Astrákat. Néhány napja Romániában…..
Webisztán A Google nagy dobása 2008.09.02 11:14:00
Nos, mára elterjedt a weben, amire pár napja meg csak homályosan utalhattunk. (De legalább a világon elsőként tehettük.) Hamarosan jön a Chrome, a Google böngészője. A brózerháború új felvonását láthatja a világ, mely néhány óra múlva (magyar idő szerint valószínűleg…..