Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szemfényszedést vállalok!

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miért nem gondoltak arra, hogy az állítólagos csőcselékben öngyilkos robbantók is lehetnek?   Valamit nagyon, de nagyon nem értek. Jó, jó. Én is láttam az Euronews január 5-ei, keddi, késő esti riportjában a német lányt, aki öntudatának teljes komolyságával nyilatkozta, hogy egyéni…..
Szemfényszedést vállalok! 2016.01.06 19:18:23
@Androsz: Hogy a Pegida szervezné? Vagy ki? A többiek mind Merkel nagykoalíciós partnerei. (A kiesett FPD-t és a keletnémet komcsikat kivéve.)
Nem kell ezt túlkombinálni. Abban persze osztom a "gyanút", hogy a migránsválság nem lehet spontán, legalább apró részleteiben nagyon is szervezett. Végtére is Soros maga mondja el az ideológiai alapjait:
www.investor.hu/news/20150930-soros-gyorgy-nekiment-orban-menekultpolitikajanak.html

@Kabai Domokos Lajos: Na jó. Akkor innentől kezdve nem kell olvasnom a blogod, köszönöm! Nagy szívességet tennél vele, ha ezt a nicket is letiltanád, noha az ég1adta világon semmi antiszemitizmus nem volt sehol szándékomban, vagy ilyen alapon a Kissinger beszólt Obamának c. posztot is vastagon törölni kellene.
Szemfényszedést vállalok! 2016.01.06 21:28:23
@Kabai Domokos Lajos: OK, részemről itt a viszlát!
Újra felröppent a hír, miszerint a Déli pályaudvart be szeretnék zárni. A hivatkozás az, hogy az alagút beomlásakor már kényszerből ideiglenesen fejpályaudvarként funkcionáló Kelenföld bírta a terhelést. Ez azonban csak a lecsökkentett vonatforgalomra, és ideiglenesen volt igaz, és ha Kelenföld…..
Szemfényszedést vállalok! 2016.01.06 19:26:49
@városjáró: Én is ezen morfondíroztam. Szerintem a gellért-hegyi alagútig nem lehetne a felszín közelébe hozni, akkor pedig csak a vágányok területe lenne megnyerhető, egyéb értelme nincsen. Vagy ott marad a 2-es metró is torzóként. Nem beszelve arról, hogy maga a Déli pu. épülete egyáltalán nem rossz építészeti megoldás, vétek elbontani.