Regisztráció Blogot indítok
Adatok
illegalquantity

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kb. egy hónapja vettem egy pong konzolt a vaterán, hibásként árulták. Szervízben is járt azóta, de az otthoni TV-n továbbra sem adott képet. Amikor nemrég kimentem számlázni, a cég raktárában találtam egy régi Orion Kolibri televíziót amit manuálisan lehet hangolni. Egy…..
Pár hete sikerült jónéhány BIT-LET újságot szereznem. Erről az újságról sehol nem találtam szkennelt másolatot a neten, pedig nagyon érdekesek. Főleg a címlap vezércikkeit érdemes elolvasni, mely az akkori számítástechnika hazai sanyarú helyzetével foglalkozik (kelet kontra…..
illegalquantity 2016.01.06 17:13:18
Szia leonsio!
Nagyon jók lennének a pdf-ek, nem tudnád feltenni valami normális szerverre? Vagy valaki, akinek megvan? De könyörgöm, ne magyar tárhelyre, mert arról nem marad sokáig elérhető.. Ajánlatom a Mega
mega.nz/#info ezen adnak 50GB-ot ingyen csak regelni kell, pár mp az egész.
Különben nagyon jó a blogod! Nagy rajongója vagyok a C64-nek és az Amigának első sorban (ezek voltak), de minden retró gépnek, konzolnak, és persze imádom a régi játékokat :) Tagja voltam egy 4 tagú Amiga demó csapatnak, 4mat Design néven, én mint zenész, ami sajnos sosem adott ki semmit.. Csak egy 4mat logó készült és pár minta anim még DPainttel és egy nyúlfarknyi zenét csináltam hozzá, ami máig nincs befejezve :P De akkor is, volt csapat, és én benne voltam!